Cristi Bud: "O să vedeţi ce-aţi pierdut!"

Cristi Bud: "O să vedeţi ce-aţi pierdut!"


Atacantul Mediaşului, Cristi Bud, vrea să înscrie azi pentru a le demonstra "cîinilor" că merita să fie transferat: "Să ştie că milionul de euro cerut pe mine de Gaz Metan era o sumă OK".
Dinamo a fost aproape să-l transfere în această vară pe Cristi Bud, cel mai în formă atacant al Mediaşului şi cel mai de temut adversar pentru elevii lui Bonetti. "Trebuie să avem grijă la el, a dat gol în toate partidele importante", zic roş-albii.

"Vîrful" Gazului va fi titular azi şi se gîndeşte doar cum să-i facă pe dinamovişti să regrete că nu l-au cumpărat. "Vreau să demonstrez că nu sînt un jucător oricare şi că merit banii care s-au cerut pe mine în vară, un milion de euro. Sper să dau gol, dar mai important e s-o batem pe Dinamo. Nu ne e teamă de nimeni, am fost mai timoraţi în sezonul trecut, dar acum avem tupeu, putem învinge pe oricine", a spus Bud.

Atacantul de 24 de ani se teme totuşi de forţa "cîinilor" în partidele din deplasare: "Am văzut că Dinamo a primit puţine goluri şi are forţă cînd nu joacă pe teren propriu, sper să le spargem noi recordul ăsta".

Cristi Bud, atacant Dinamo
"Am dat trei goluri pînă acum, am promis zece în acest tur. Poate mai adaug măcar unul cu Dinamo, trebuie să joc cît de bine pot ca să reuşesc să marchez"

Cristi Bud, atacant Dinamo
"Sincer, îmi pare rău că nu am ajuns în Ştefan cel Mare în această vară, dar poate e mai bine! Aici am şansa să joc, acolo nu prea puteam, e Marius Niculae"

11 goluri a marcat Bud în cele 23 de meciuri jucate de el în Liga I