GAZ METAN 0-0 Urziceni

GAZ METAN 0-0 Urziceni

"Dopaţi" cu încredere şi entuziasm după ce marţi seara au fost egalii celor de la Stuttgart în Liga Campionilor, jucătorii Urziceniului au venit la Mediaş să arate că nici Liga I nu are secrete pentru ei.

Însă aceştia au păcătuit uitând două aspecte importante. Primul, faptul că etapa trecută Dinamo a plecat cu capul plecat de pe terenul "găzarilor", iar cel de al doilea, că în returul campionatul trecut Unirea Urziceni a suferit singura înfrângere chiar pe terenul adversarilor de azi. Lucruri care s-au văzut din plin în primul sfert de oră când doar doar Dănălache (11) a ameninţat poarta lui Butcha, ca mai apoi Varga (22) să pună cu adevărat probleme medieşenilor cu o "torpilă" de la marginea careului. "Găzarii" au răspuns prin Hoban (14) şi Kubala (31) însă fără effect pe tabela de marcaj.

Cea mai importantă fază avea să se petreacă în minutul 35 când Todoran înscrie dar golul este anulat pentru fault în atac, moment în care banca Urziceniului sare ca arsă iar vulcanucul Petrescu este la un pas să-l linşeze pe central. După paută medieşenii ies mai montaţi şi profită şi de oboseala ialomiţenilor, Pârvulescu (55) şi Eric (57) sunt aproape să deschidă scorul, însă nu avea să fie ziua lor. Dănălache (78) este la un pas să-i provoace dureri de cap lui Pustai ca zece minute mai târziu Marinescu (89) să dea cu piciorul şanse de a merge cu toate cele trei puncte acasă, însă meciul se termină egal.