Pustai: „Putem bate Braşovul dacă ne mobilizăm”. Moldovan: „Ne aşteaptă un meci dificil la Mediaş”

Pustai: „Putem bate Braşovul dacă ne mobilizăm”. Moldovan: „Ne aşteaptă un meci dificil la Mediaş”


tât antrenorul lui Gaz Metan, cât şi cel al lui FC Braşov recunosc că partida de vineri de la ora 20.00 va fi una cu miză pentru ambele echipe.

Tehnicianul lui Gaz Metan, Cristi Pustai, s-a arătat circumspect înaintea meciului de vineri seară cu FC Braşov. Tehnicianul medieşenilor cere jucătorilor săi concentrare maximă pentru partida cu gruparea braşoveană. „Ne aşteaptă un meci foarte greu cu o echipă care a avut evoluţii foarte bune până acum în campionat şi care a condus clasamentul în primele şase etape. Dacă ne mobilizăm şi jucăm bine putem câştiga şi putem trece peste FC Braşov în clasament. Trebuie să fim conştienţi că din orice meci trebuie să obţinem maxim. Trebuie să ţinem capul jos şi să muncim până la finele campionatului. Dacă vom reuşi să obţinem 25 de puncte până la finele turului voi fi mulţumit” a punctat miercuri Pustai.

Braşovul se teme

Antrenorul Braşovului, Viorel Moldovan speră ca echipa sa să câştige la Mediaş, chiar dacă recunoaşte că Gazul nu mai este echipa „nebună” din sezonul trecut. „Ne aşteaptă un meci dificil la Mediaş, în faţa unei echipe care practică un fotbal de calitate. Noi am ajuns la 4 partide fără victorie şi ne dorim enorm să câştigăm, pentru că trebuie să recuperăm punctele pierdute cu Dinamo. Gaz Metan joacă foarte bine pe teren propriu şi ne va fi greu, dar pornim decişi. Mediaşul nu mai este echipa de anul trecut, care se arunca furibund în atac şi se lăsa descoperită. Este o formaţie cu jucători valoroşi, care au atras atenţia unor echipe fruntaşe”, a spus Moldovan.