Remiză şi joc puţin spectaculos. Gaz Metan – FC Braşov 1-1

Remiză şi joc puţin spectaculos. Gaz Metan – FC Braşov 1-1


Medieşenii au dominat teritorial şi au avut mai multe ocazii de gol, dar Braşovul a marcat odată şi bine prin tânărul Cristescu. Gazul joacă etapa viitoare la Bistriţa.

Mediaşul a jucat curajos cu Braşovul, dar nu la fel de eficient în apărare, cum a făcut-o cu Dinamo sau Urziceniul. Gaziştii au dominat partida şi puteau deschide scorul chiar în debut, dar Munteanu, Hoban sau Eric nu au găsit breşa în poarta lui Mincă. Kubala a avut şi el golul în vârful bocancului, în minutul 33, dar şutul său a fost respins în doi timpi de portarul oaspeţilor. Braşovenii lui Moldovan au pus în pericol o singură dată poarta lui Buchta în minutul 40 şi au marcat prin tânărul Cristescu, cel care a prins un şut de excepţie de la marginea careului mare, mingea lobându-l pe portarul Gazului, prost poziţionat la această fază. După pauză Pustai a riscat şi a făcut-o frumos. L-a scos pe apaticul Kubala şi l-a băgat pe mult mai rapidul Bud, iar apoi a mizat pe viteza lui Dudiţă în detrimentului unui Silvăşan lipsit de inspiraţie. Golul a picat logic în minutul 62, când căpitanul Hoban a trimis tare cu capul, din 4 metri, făcându-l pe Mincă să reaspingă în propria poartă. Până la final Mediaşul a dominat şi putea să dea lovitura în minutul 85, dar Lazăr a trimis mingea în bară şi braşovenii au plecat cu un punct mulţumitor de la Mediaş.

GAZ METAN MEDIAŞ – FC BRAŞOV 1-1 (Hoban 64 / Cristescu 42)

Goluri: Cristea (40) / Hoban (62)

Spectatori: 4.500

Gaz Metan Mediaş:

Buchta – Hoban, Markovic, Lazăr, Buzean – Muntean, Kubala (Bud 46), Todea, Pârvulescu - Eric, Silvăşan (Dudiţă 60).

Antrenor: Cristian Pustai.

DECLARAŢIE CRISTI PUSTAI – antrenor Gaz Metan

“A fost un meci frumos, de un nivel tehnic şi tactic ridicat. Este bine că rămânem neînvinşi de cinci etape, însă aş fi vrut să câştigăm astăzi. Îmi felicit jucătorii pentru modul în care au jucat în repriza a doua şi cred că am fi şi putut câştiga, cu puţin noroc”

Declaraţie Viorel Modovan – antrenor FC Braşov:

„Am jucat cu o echipă bună şi sunt mulţumit de rezultat. Este un punct bun pentru noi, dar aşteptam mai mult de atât de la echipa mea. E bine că nu am pierdut şi Mediaşul este o echipă mult mai bună decât anul trecut”