Vâtcă sare la gâtul lui Pustai pentru că nu îl mai bagă titular la Gaz Metan. Portarul vrea să plece de la Mediaş!

Vâtcă sare la gâtul lui Pustai pentru că nu îl mai bagă titular la Gaz Metan. Portarul vrea să plece de la Mediaş!


Portarul trimis de Steaua să apere poarta Mediaşului nu mai suportă că este rezervă la Gaz Metan. Vâtcă a spus în Prosport că se gândeşte să plece de la echipă în iarnă.

Cosmin Vâtcă a mers pentru câteva zile la Boişoara în judeţul Cluj, pentru a fi alături de bunici şi pentru a avea parte de linişte. Portarul Gazului a răbufnit într-un interviu dat la Prosport şi în care spune că se simte marginalizat la Mediaş. Iată ce spune acesta în interviu.

Cosmine, cum te-ai împăcat cu noul statut la echipă, cel de rezervă?
Vă daţi seama că mă deranjează. Sunt afectat foarte tare de acest lucru, mai ales că eu am venit la Gaz Metan să joc. Nu înţeleg de ce nu sunt folosit, mai ales că am făcut un meci bun cu CFR. Sunt profesionist însă şi îmi văd de treabă.

Ţi s-a părut justificat motivul pentru care nu ai apărat cu Steaua şi Oţelul?
Sincer, spun asta în premieră, pentru mine a fost un şoc să mi se spună în dimineaţa meciului cu Steaua că nu voi juca. Nu am putut şi nici acum nu pot să înţeleg acea decizie. Şi sezonul trecut apărasem cu ambele echipe şi am făcut-o bine. Puteau să îmi spună cu câteva zile mai devreme că nu voi apăra.

Ai discutat cu cei din conducere sau cu antrenorul despre problemele tale?
Nu. Nu pot însă să înţeleg de ce domnul Pustai nu îmi dă şansa să joc. Eu am revenit la Mediaş cu sufletul, pentru că m-am simţit foarte bine aici. Am jucat cu inima pentru Gaz Metan. Au trecut câteva etape de la meciurile cu Steaua şi Oţelul şi tot nu sunt băgat să demostrez că merit o nouă şansă.

Iei în calcul şi o plecare de la Mediaş?
Dacă nu se schimbă situaţia, îmi voi căuta o echipă în străinătate. Nu am venit aici să fac tuşa. Am observat în ultima vreme o tendinţă ca portarii valoroşi să fie daţi la o parte şi să nu mai primească încă o şansă. Şi ne mai mirăm că maţionala nu are portari! Păi dacă nu le dai ocazia ocazia să joace, e normal să nu mai fie portari.