Cinci jucători de liga 1 la Voinţa Sibiu – Gaz Metan 2

Cinci jucători de liga 1 la Voinţa Sibiu – Gaz Metan 2


Antrenorul Cristi Pustai a decis să trimită jucători din lotul echipei de liga 1, pentru derbiul judeţean de vineri după amiază de pe Municipal.

Mediaşul vrea să dea lovitura în liga 3, cu echipa satelit, pe terenul grupării lider din seria a VI-a, Voinţa Sibiu, echipă pe care Gaz Metan 2, o întâlneşte vineri în deplasare. Antrenorul grupării de liga 1, Cristi Pustai, a decis să trimită numai puţin de 5 jucători să evolueze în ceea ce este şi un adevărat derbi judeţean, pe Municipalul din Sibiu. „Vor merge să joace cei care au evoluat mai puţin. E vorba de Andor, Voicu, Vidakovici, Zaharia şi Khubitia. Sper să ajute echipa satelit să scoată un rezultat bun” a spus antrenorul Gazului.

Probleme cu antrenamentele

Tehnicianul Cristi Pustai s-a plâns de faptul că nu prea mai poate pregăti echipa pe terenurile naturale de la Mediaş. Cel mai probabil gaziştii se vor antrena zilele viitoare pe arena sintetică de lângă stadionul echipei. „Nu facem niciun amical. Sâmbătă jucătorii au liber, după care duminică avem antrenament, pentru că jucăm vineri cu Rapid şi nu pot să le dau liber până luni. Sper să nu mai fie vreme urâtă şi să putem să ne antrenăm normal pe iarbă” a explicat antrenorul care are la dispoziţie tot lotul cu Rapid. „Nu avem nici suspendaţi şi nici accidentaţi şi asta mă bucură” a mai spus Pustai.