"Poli nu ne bate! Dau gol!"

"Poli nu ne bate! Dau gol!"


Victoria de luni seara a bănăţenilor împotriva lui Dinamo nu i-a impresionat deloc pe elevii lui Cristi Pustai. Medieşenii susţin că Gaz Metan este mai în formă decât echipa din "Ştefan cel Mare" în acest moment.

Dinamo nu mai sperie pe nimeni, brazilianul Eric de Oliveira fiind de părere că nu mai e mare lucru să câştigi în faţa "câinilor". Tocmai de aceea, mijlocaşul lui Gaz Metan nu se arată impresionat de succesul obţinut luni seara de Poli, adversara din week-end a medieşenilor. "Poli mi s-a părut o echipă puternică, dar nici Dinamo nu trece printr-o perioadă foarte bună şi mă aşteptam să piardă la Timişoara. Eu chiar cred că noi suntem într-o formă mai bună decât Dinamo şi că avem şanse reale să batem Timişoara", a opinat brazilianul, care nu a uitat că anul trecut Gaz Metan a luat patru puncte din "dubla" cu bănăţenii: 5-1 la Mediaş şi 0-0 la Timişoara. "Atunci am avut şi noroc, iar Poli nu era o formaţie atât de bine organizată. Acum va fi mult mai greu, dar sper să batem cu 1-0 şi eu să marchez sau să dau o pasă de gol", a spus Eric, care speră ca după acest meci să aibă acelaşi traseu ca şi fostul său coleg Curtean. Acesta, după acel 5-1 de anul trecut, a intrat în vizorul Timişoarei, care l-a cumpărat în iarnă cu 1,5 milioane de euro.

"Dumnezeu nu a vrut să joc la Poli"

Eric de Oliveira a fost şi el aproape de o mutare pe Bega, dar suma înaintată de medieşeni l-a izgonit pe Marian Iancu. Bănăţenii nu ştiau că brazilianul are o clauză de reziliere de 350.000 de euro. "Ştiu că am avut o ofertă, dar probabil Dumnezeu nu a vrut să ajung acolo. Dacă voi juca bine vor veni şi alte oferte. Important este să ne îndeplinim obiectivul", crede Eric.

Alexa şi Bourceanu sunt închizători foarte buni. Este o provocare să joci împotriva lor
Eric de Oliveira, mijlocaş Gaz Metan

2 goluri a marcat Eric în acest sezon pentru Gaz Metan, cu Craiova şi Dinamo, reuşind să aducă 4 puncte echipei sale.(sursa:www.prosport.ro)