Vrem 4 puncte cu Rapid si Timisoara

Vrem 4 puncte cu Rapid si Timisoara


Preşedintele grupării Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, a declarat in exclusivitate pentru Gazistul.blogspot.com ca daca echipa va continua in ritmul asta sigur isi va depasi conditia .
Gazistul : Domnule Horoba, victorie pe final de meci, 2-1 cu Politehnica Iasi. Cum a fost?
Ioan Horoba: Ne-a tinut cu sufletul la gura, eu nu am vazut meciul, nefiind in tara, putea sa fie 5-0 pentru noi in prima parte a meciului. Ne-am batut joc de ocazii si pe urma a trebuit sa tragem si sa stam cu sufletul la gura. Cele trei puncte de astazi sunt meritate.

Gazistul: Momentan Mediasul e pe locul 9, la mijlocul clasamentului. E bine sau se putea si mai bine?
Ioan Horoba: Sigur se putea si mai bine, dar trebuie sa fim multumiti cu locul pe care-l ocupam acum. Daca vom continua tot asa o sa ne dapasim norma propusa.
Gazistul: Urmeaza doua meciuri de foc, cu Rapid si Timisoara. la cate puncte sperati?
Ioan Horoba
: Daca luam 4 puncte din aceste doua meciuri trebuie sa fim foarte multumiti. Eu cred ca putem lua punctele, cu echipele mari am jucat mult mai bine decat cu echipele apropiate de valoarea noastra.
Gazistul: Care este secretul acestei echipe care a impresionat pe toata lumea si sezonul trecut, dar si acesta?
Ioan Horoba: Practica un joc spectaculos, un joc de atac si asta este spectacolul intr-un joc de fotbal si de asta se si duce omul la stadion. Ca sa fac o paranteza la Medias este un stadion mic, doar Urziceniul este mai mic decat Mediasul ca numar de locuitori.
Gazistul: Ce obiectiv are in acest an Gazul?
Ioan Horoba: Obiectivul propus la inceput de campionat a fost locul 12, daca terminam mai sus este cu atat mai bine.