"Acest punct trebuie întărit cu o victorie duminică"

"Acest punct trebuie întărit cu o victorie duminică"


Căpitanul Gazului metan, Cristi Todea, spune că rezultatul de ieri, de la Alba Iulia, este nul fără o victorie în ultima etapă a turului, cu Astra.
- Cristi, cât de mult înseamnă punctul cucerit la Alba Iulia? E mult, e puţin?
- Dacă ne referim strict la clasament, e de bine pentru noi, am câştigat un punct. Meciul nu a fost unul foarte bun. Puteam obţine mult mai mult din acest meci. Am luat un punct, însă acesta nu are prea mare valoare dacă nu vom câştiga, peste o săptămână, acasă, cu Astra.
- Spui că nu a fost un joc deosebit la Alba Iulia...
- Aşa este, niciuna dintre echipe n-a arătat un fotbal aşa cum aşteaptă cei de pe margine, din tribune, din faţa televizorului. Au fost puţine faze de poartă. Ambele echipe au fost mai preocupate parcă de defensivă, să nu primească gol. Când pui pe primul loc defensiva, grija de a nu primi gol, nu ai cum să joci spectaculos. Niciuna dintre echipe n-a dorit să rişte. Asta e impresia mea.
- Duminică, la Mediaş, vine Astra. Un pronostic?
- Mai încape vorbă? "1" solist. Am mai spus-o, această remiză, de la Alba Iulia, nu are nicio valoare dacă nu este dublată de o victorie cu Astra. Trebuie să obţinem 3 puncte în meciul cu echipa ploieşteană, pentru a avea o vacanţă liniştită. Cu un succes, ne îndeplinim sigur obiectivul pentru această primă jumătate a sezonului, clasarea pe unul din primele 12 locuri.