Ce sa mai credem ?

Ce sa mai credem ?


„N-avem oferte pentru Pârvulescu”

Preşedintele Corin Cindrea dezminte propunerea de 1.5 milioane de euro a lui Schalke.

Oficialul medieşean spune că niciun club nu a venit cu o propunere clară de transfer a mijlocaşului şi că toate zvonurile despre plecarea fotbalistului îi fac rău acestuia.

Emisari de la Herta, Schalke, FC Koln şi Werder Bremem au asistat la ultimul meci al lui Gaz Metan din acest tur. Imediat s-a vorbit despre o ofertă de 1.5 milioane de euro din partea celor de la Schalke 04.

"Au venit nişte impresari germani, dar n-am discutat nimic cu nimeni. Nu am primit la club nicio ofertă pentru Pârvulescu. Este un jucător de care se interesează multă lume, dar sunt doar discuţii. O ofertă serioasă este atunci când vine cineva autorizat de un club la negocieri nu când întreabă un impresar de situaţia lui", spune Cindrea, care dezminte şi ofertele din ţară pentru jucător. "Cei de la Dinamo să facă bine să vorbească cu noi dacă îl vor nu cu părinţii sau cu nu mai ştiu cine. Pe noi nu ne-au întrebat de el. Nici CFR şi nici Steaua nu s-a interesat de Pârvulescu", a spus preşedintele medieşenilor.

Cindrea se teme că jucătorul va avea de suferit de pe urma zvonurilor care îl dau transferat. "Aceste transferuri fictive îi fac rău. El trebuie să joace la Mediaş cât mai bine şi apoi să se gândească la plecare", a conchis Cindea.