Gaz Metan Mediaş decide săptămâna viitoare ce jucători pleacă de la echipă

Gaz Metan Mediaş decide săptămâna viitoare ce jucători pleacă de la echipă


Clubul medieşean va face curăţenie în lotul actual, mari şanse de a pleca având jucătorii care nu prea au prins echipa pregătită de Pustai în recent încheiatul tur de campionat al ligii 1 de fotbal.


Antrenorul Cristi Pustai va stabili de comun acord cu conducerea clubului la ce jucători va renunţa Gaz Metan Mediaş în pauza competiţională. „Noi ştim deja în mare parte pe cine vom pune pe lista de transferuri,” a explicat directorul general Ioan Horoba.

Şedinţă amânată

Clubul Gaz Metan Mediaş nu a anunţat aşa cum se stabilise numele jucătorilor la care se va renunţa în această iarnă. „Trebuia să ne vedem eu şi antrenorul Cristi Pustai cu cei din conducerea clubului, dar s-a amânat această întrevedere. O să anunţăm săptămâna viitoare ce remaniere de lot va fi făcută şi cum va fi făcută” a explicat directorul general Ioan Horoba. Întâlnirea a fost amânată pentru că persoane din Consiliul de Administraţie nu au putut ajunge vineri la club.

Caută atacant

Altfel Gazul nu a găsit înlocuitor pentru Bud. ”Purtăm discuţii cu mai mulţi jucători, dar nu e nimic concret” a mai spus Horoba. Cele mai mari şanse de a pleca de la Mediaş le au Boaru, Vidakovic, Radu şi Voicu, fotbalişti pe care Pustai nu a prea mizat deloc.

Fără prime de sărbători

Dacă anul trecut Gaz Metan a dat un bonus finaciar la plecarea în vacanţă, ca primă de Crăciun, nu acelaşi lucru se va întâmpla şi acum. Medieşenii vor avea însă achitaţi bani la zi. „Vor fi achitate salarariile şi primele de joc. Altfel de bonusuri nu se dau, mai ales că e criză economică” a explicat Ioan Horoba. Trialul de selecţie a fost şi el amânat. „Nu avem un teren unde să facem aşa ceva din păcate” a mai spus directorul general al lui Gaz Metan.