Nemţii dau 1,5 milioane

Nemţii dau 1,5 milioane


Transferul la Dinamo al lui Paul Pârvulescu (foto, în albastru), mijlocaşul lui Gaz Metan Mediaş, s-a transformat într-o telenovelă înainte de a începe oficial sezonul transferurilor.

Curtat de Dinamo, CFR Cluj, Köln şi Hertha, Pârvulescu ar fi intrat, mai nou, în atenţia lui Schalke 04, ocupanta locului secund în Bundesliga. Oficialii nemţi l-au monitorizat o perioadă pe cel poreclit "noul Lizarazu" şi au făcut o ofertă clară conducerii medieşene după ultima etapă din Liga I.

Nemţii ar oferi 1,5 milioane de euro şi un salariu lunar de 25.000 de euro pentru jucător. Suma este superioară tuturor celorlalte oferte, iar fotbalistul vede în Schalke posibilitatea de a face pasul către fotbalul profesionist. "Este cea mai bună ofertă atât pentru club, cât şi pentru mine. Sper să ajung acolo, mai ales că fac direct pasul către fotbalul profesionist", le-a declarat Pârvulescu unor apropiaţi. Jucătorul se va prezenta astăzi la sediul formaţiei medieşene, urmând să fie analizate ofertele venite pe adresa sa.

Pentru a-l convinge pe Pârvulescu să vină la Dinamo, Cornel Țălnar apeleză la tatăl acestuia, cu care are o relație de prietenie de foarte mulți ani