Pârvulescu, monitorizat de Werder, Koln şi Hertha!

Pârvulescu, monitorizat de Werder, Koln şi Hertha!


Nemţii îl numesc "noul Lizarazu" pe Paul Pârvulescu şi vor să-l transfere încă din această iarnă. Tatăl fotbalistului nici nu vrea să audă însă de o plecare a fiului său până la vară.

Internaţionalul de tineret este cel mai curtat jucător de la Gaz Metan, dar nu numai CFR şi Dinamo au pus ochii pe mijlocaşul de 21 de ani. Trei echipe din Bundesliga l-au remarcat pe jucătorul pe care nemţii îl văd un fundaş stânga pur, deşi el joacă mijlocaş atât la Gaz Metan, cât şi la naţionala de tineret.

Pe lângă interesul mai vechi al celor de la FC Koln, mai nou Hertha Berlin şi chiar Werder Bremen se interesează de cel numit de presa germană "noul Lizarazu". Nemţii nu se rezumă însă la un interes de la distanţă, astfel că duminică, la meciul cu Astra, în tribunele arenei din Mediaş vor lua loc şi soli ai celor trei cluburi din Bundesliga, care vor să vadă pe viu noua bijuterie a lui Pustai.

Până la un transfer al lui Pârvulescu mai este însă mult, mai cu seamă că nici jucătorul nu este disperat să plece de la Mediaş şi nici Pârvulescu senior nu crede că o despărţire de Gaz Metan, în acest moment, i-ar fi benefică fiului său. "Eu cred că Paul ar trebui să mai rămână un an să mai joace la Mediaş. Poate se califică şi cu echipa naţională de tineret la turneul final. Asta l-ar ajuta mult", spune Eugen Pârvulescu, fost arbitru asistent.

Şi jucătorul pare să îmbrăţişeze părerea părintelui. "Eu mă simt bine la Mediaş şi nu vreau neapărat să plec. Dacă însă va veni o ofertă bună, eu sunt pregătit să fac pasul spre o echipă mai mare. Normal că mi-ar plăcea să joc în Germania", a spus Paul Pârvulescu. 29 de meciuri are Pârvulescu în Liga I Nu mai pleacă nimeni în această iarnă. Bud e singurul de care ne despărţim
Ioan Horoba, director general Gaz Metan
Realizări peste plan

Medieşenii pot termina pe locul 9 turul de campionat dacă vor învinge duminică Astra. Tehnicianul Cristi Pustai recunoaşte că nici nu visa la un loc în primele 10 după prima parte a campionatului. "Sper să încununăm evoluţiile foarte bune în acest sezon. Dacă învingem am putea ajunge chiar pe 9, un loc mult peste ce ne-am aşteptat la început", a spus Pustai.