Pilă pentru Pârvulescu

Pilă pentru Pârvulescu


Dinamo s-a înţeles de principiu pentru transferul lui Paul Pârvulescu, în iarnă mijlocaşul fiind aşteptat în "Ştefan cel Mare". Numai că, între timp, tranzacţia s-a complicat. La fel cum s-a întâmplat şi în cazul lui Cristi Bud, rivalii de la CFR Cluj s-au băgat pe fir şi au făcut o ofertă mult mai tentantă din punct de vedere financiar pentru oficialii Gazului. În aceste condiţii, Ioan Horoba, preşedintele ardelenilor, încearcă să bată palma cu Iuliu Mureşan. Nici "câinii" nu s-au lăsat mai prejos, iar dacă bani nu prea sunt în vistieria clubului, cei din "Groapă" au de partea lor latura sentimentală. Este vorba de tatăl fotbalistului, Eugen Pârvulescu, fostul arbitru dorind cu orice preţ ca băiatul său să joace la Dinamo.

A discutat cu directorii de la TransGaz

Părintele a trecut deja la fapte şi a luat legătura cu directorii de la TransGaz, cei care finanţează gruparea, pentru ca mijlocaşul stânga să fie direcţionat spre formaţia condusă de Cornel Ţălnar. Mai mult, Pârvulescu senior ţine legătura săptămânal cu antrenorul dinamoviştilor, Cornel Ţălnar, cei doi fiind buni prieteni. "Câinii" vor cu orice preţ să-l aducă pe elevul lui Cristi Pustai, postul de mijlocaş stânga fiind deficitar la Dinamo, mai ales că se doreşte ca Adrian Cristea să fie vândut sau împrumutat la o altă echipă, asta după ce "Prinţul" a declarat în mai multe rânduri că vrea să plece din "Ştefan cel Mare".


"Mă simt onorat"

Paul Pârvulescu recunoaşte că Dinamo este echipa la care şi-ar dori să ajungă, chiar dacă interesul clujenilor îl flatează.

Salut, Paul! Ce preferi între Dinamo şi CFR Cluj?
Ar fi o onoare pentru mine să ajung la Dinamo, chiar dacă şi CFR este o echipă respectabilă în fotbalul românesc. Important este să se înţeleagă cluburile, din punctul meu de vedere nu este nicio problemă la ce echipă ajung.

CFR-ul este "îndrăgostită" de fotbaliştii de la Mediaş...
Nu poate decât să ne bucure interesul unor echipe mari ca CFR sau Dinamo, mai ales că sunt formaţii care se luptă în fiecare an la câştigarea campionatului.

Din câte se pare, clubul încearcă să te direcţioneze spre Cluj...
Treaba mea este să mă pregătesc bine şi sunt sigur că domnul Horoba va accepta cea mai bună ofertă, atât pentru club, cât şi pentru mine. Am promisiunea domnului preşedinte că voi ajunge acolo unde voi dori, fără să întâmpin probleme.

Să înţeleg că salariul va conta în alegerea clubului?

Nu se pune problema să aleg o echipă doar din punct de vedere financiar, va conta şi unde mă voi simţi bine, iar eu cred că la Dinamo am şansa să realizez performanţe extraordinare.i multe rânduri că vrea să plece din "Ştefan cel Mare".