Todea: "Sper să ne revenim rapid"

Todea: "Sper să ne revenim rapid"


Mijlocaşul Cristi Todea, căpitanul grupării medieşene, a mărturisit că speră ca echipa pregătită de tehnicianul Cristi Pustai să depăşească rapid şocul înfrângerii cu FC Timişoara. Medieşeanul a mai dezvăluit faptul că, în urmă cu două sezoane, pe când era la UTA, tot într–un joc cu gruparea bănăţeană, a marcat un gol dar, la fel, Gigel Bucur, a fost autorul unei "triple".
- Cristi, ce se mai poate spune după acest eşec usturător, 6-2 cu Timişoara?
- Practic, nu mai am cuvinte după acest meci. Ce să mai poţi spune când primeşti 6 goluri într-un joc acasă. A fost un rezultat care ne cam dă peste cap pe toţi, dar va trebui să trecem rapid peste acest insucces, deoarece mai avem două meciuri de jucat, care pentru noi vor fi ca două finale, în finalul turului. Vor fi cele mai importante meciuri.
- Ai dat un gol senzaţional în prima repriză. Cum a fost?
- Am tras din prima, la colţ, dar acum, după acest 2-6, practic nici nu mai contează faptul că am marcat.
- La ce te-ai gândit când ai marcat, având în vedere faptul că eşti originar din Arad, iar rivalitatea cu Timişoara este de notorietate?
- Hai să îţi spun ceva. În clipa în care am văzut că mingea a intrat în poartă, m-am gândit la fanii arădeni care s-au bucurat cu siguranţă pentru reuşita mea. Însă sper că au văzut doar prima repriză a jocului şi au închis televizoarele la pauză (zâmbeşte). Îmi aduc aminte că, acum 2 ani, la Arad, am pierdut cu Poli cu 3-2, un meci în care eu am dat un gol dar şi atunci Gigel Bucur a marcat de 3 ori. Parcă nu mai scap de el (zâmbeşte din nou). Nu îmi rămâne decât ca, pe viitor, să nu mai punctez în jocurile cu Timişoara, cât timp e Bucur acolo, poate aşa vom reuşi şi noi să câştigăm.