Gaz Metan Medias a terminat la egalitate partida din deplasare cu Unirea Alba Iulia, dupa un meci greu pentru centralul Craciunescu, care a fost depasit in unele momente ale acestuia.
In tribunele stadionului "Cetate" s-au adunat circa 3000 de spectatori. Formatia oaspete a fost incurajata din tribune de un grup de aproximativ 30 fani, veniti de la Medias din care o parte dintre ei incurajandu-si echipa pe toata durata meciului !

Gaz Metan Medias:
Buchta (Vatca '34) - Hoban, F. Nohai, M. Marovic, A. Khubutia - A. Munteanu (Dudita '82), Eric, Parvulescu, Todea (cpt) - Kubala, Silvasan (
Bud '90).
Rezerve nefolosite: Buzean, Radu Marius, Cigan, Radu Zaharia.
Antrenor: Cristi Pustai.


Prima ocazie a meciului a venit in minutul 6, la poarta oaspetilor. Calin Cristea a incercat un sut din careu la coltul lung, insa mingea a trecut putin alaturi.
Replica oaspetilor a venit in minutul 17, printr-un sut de la distanta in care mingea a lovit bara, apoi pe Cernea, portarul gazdelor, iar in final iesind in corner.
In minutul 34, dupa o intrerupere a jocului de 4 minute, Buchta nu a mai putut continua partida dupa ce s-a accidentat de un coechipier si a fost inlocuit cu Vatca. Rezultat la pauza, Unirea - Medias 0-0.

In pauza meciului, goalkeeper-ul Mediasului, Buchta a fost transportat la spital cu salvarea pentru investigatii dupa accidentarea din minutul 30.
Primii care au revenit pe teren dupa pauza au fost jucatorii oaspetilor, pe fondul sonor cu imnul echipei gazda, Unirea Alba Iulia.
Uniristii au efectuat prima inlocuire in minutul 61, Florin Dan fiind inlocuit cu Ionut Balan, o mutare indelung fluierata de spectatori, care cereau schimbarea lui Gicu Grozav, destul de sters pana in acel moment.
In minutul 86, Sergiu Costea putea aduce trei puncte echipei sale, insa lovitura sa de cap din 6 metri a fost blocata in ultimul moment.Etapa viitoare jucatorii antrenatii de Cristi Pustai vor intalnii pe teren propriu echipa Astra Ploiesti !