Cindrea : Vrem in Europa League

Cindrea : Vrem in Europa League


Şefii de la Mediaş îi vor propune prelungirea contractului lui Cristi Pustai, care va avea şi un alt obiectiv

Cristi Pustai mai are contract cu Gaz Metan numai până la finalul sezonului, iar şefii vor să îi prelungească angajamentul cu încă un an, cu obiectivul de a duce echipa în cupele europene.

"Matematicianul" Cristi Pustai este din primăvara anului 2007 la Gaz Metan, însă angajamentul îi expiră în vara acestui an. Şefii se gândesc să îi prelungească contractul şi îi promit că îi vor crea condiţii pentru a se bate la cupele europene sezonul viitor. "Dorinţa mea, pe care o voi împărtăşi şi colegilor, este să fixăm ca obiectiv pentru retur o clasare în primele 10 locuri. Apoi, pentru sezonul viitor, vrem un loc de cupă europeană. Atuurile noastre sunt stabilitatea financiară şi omogenitatea lotului. În plus, sunt convins că Pustai, căruia, după primele etape din retur, îi vom propune prelungirea contractului pe încă un sezon, va fi capabil să ne ducă în Europa", spune preşedintele Corin Cindrea, convins că oferta sa îl va face pe tehnician să uite de sirenele din Giuleşti care-i dau târcoale. "Am citit şi eu că Pustai ar avea oferte de la alte echipe din Liga I pentru a antrena din vară, însă mie nu mi-a spus nimic. Eu cred însă că va rămâne, deoarece are o datorie morală faţă de noi. Noi i-am dat şansa să antreneze în Liga I", a mai precizat şeful grupării ardelene.

"Nu va mai pleca nimeni"

Pentru a-şi îndeplini obiectivul în retur, Corin Cindrea este decis să nu mai cedeze niciun jucător în această iarnă. "Cred că Bud rămâne singurul jucător care va pleca în această pauză competiţională. Numai dacă va veni o ofertă foarte bună pentru un alt fotbalist îi vom da drumul", a precizat Cindrea, care anunţă că Pustai are şi misiunea de a forma jucători tineri. "Politica noastră este să mizăm pe fotbalişti tineri, pe care să îi creştem şi să îi vindem când avem o ofertă foarte bună pentru ei. Avem deja exemplele Curtean şi Bud", a încheiat şeful Mediaşului.