Liţu, la primul antrenament cu Gaz Metan Mediaş

Liţu, la primul antrenament cu Gaz Metan Mediaş


Fostul jucător al echipei Steaua, Alin Liţu, a semnat un contract valabil doi ani şi jumătate cu gruparea Gaz Metan Mediaş, acesta fiind prezent la reunirea formaţiei ardelene şi participând, miercuri, la primul antrenament.

Potrivit directorului general al clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, Liţu este singura achiziţie a formaţiei. "Liţu este, deocamdată, singura noutate din lotul nostru. El s-a şi mutat la Mediaş, iar în perioada următoare îi vom înregistra contractul la federaţie. Înţelegerea încheiată cu jucătorul are o durată de doi ani şi jumătate", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Ioan Horoba.

Alin Liţu s-a mai pregătit cu Gaz Metan Mediaş şi înainte de începerea actualului sezon, dar nu a făcut parte din echipă din cauză că a avut pretenţii financiare care nu au fost acceptate de club.

Potrivit sursei citate, antrenorul echipei, Cristian Pustai, a renunţat la serviciile a cinci dintre jucătorii din lot. Aceştia sunt Mircea Voicu, Cosmin Paina şi Mircea Radu, cărora li s-au reziliat contractele, Vidakovici aşteaptă să devină jucător liber, iar Claudiu Boaru va rămâne în cadrul clubului, ca antrenor secund şi jucător la echipa a doua, care evoluează în Liga a III-a.

"Dintre aceştia, doar Vidakovic mai este la Mediaş, pentru că aşteaptă decizia FRF de a deveni jucător liber, însă el este ca şi plecat. Voicu, Paina şi Radu au părăsit deja echipa", a adăugat Horoba.

Gaz Metan Mediaş a început, miercuri, primul cantonament al iernii. Medieşenii se vor pregăti, până în 22 ianuarie pe stadionul propriu, după care vor pleca în cantonament în Antalya, între 24 ianuarie - 7 februarie.