Markovic rateaza tot returul

Markovic rateaza tot returul


Lovitură grea pentru antrenorul Gazului metan, Cristi Pustai: turnul de control al apărării, sârbul Zarko Markovic, (2,04 metri), nu va mai putea fi folosit în acest sezon, accidentarea la metarsiene recidivându–i într–un amical cu echipa a doua a Şahtiorului, disputat duminică, în Antalya.

Ediţia de campionat 2009/2010 este una plină de ghinion pentru cel mai înalt jucător din Liga I, sârbul Zarko Markovic. Fotbalistul Gazului metan s-a accidentat în două rânduri, în tur, ratând câteva meciuri extrem de importante. Markovic s-a accidentat în meciul cu Internaţioal Curtea de Argeş, din etapa a III-a, disputat la Mioveni. O săptămână mai târziu a intrat din primul minut contra Ceahlăului, dar Pustai s-a văzut nevoit să-l schimbe cu 3 minute înainte de pauză. După ce accidentarea a devenit de domeniul trecutului, a revenit în primul "unsprezece", având evoluţii apreciate, însă cu 4 etape înainte de finalul turului s-a "rupt" din nou, fiind indisponibil pentru restul meciurilor. Cele două accidentări nu au fost singurele suferite de fundaş în tur. În întâlnirea cu Unirea Urziceni, după un duel aerian, sârbul s-a ales cu buza spartă şi, cum medicul nu reuşea să-i oprească sângerarea, a fost schimbat.
După vacanţa de iarnă Markovic a revenit refăcut sută la sută la antrenamentele Gazului metan. A dus bine cantonamentul d ela Mediaş, unul în care aceentul a fost pus pe pregătirea fizică, însă la unul din amicalele din Antalya s-a reaccidentat. S-a întâmplat în meciul de duminică, cu echipa a doua a Şahtiorului. Verdictul a picat crunt: sezonul e încheiat pentru fotbalist. Markovic s-a ales cu o recidivă a mai vechii accidentări, la metatarsiene.
"Este foarte supărat Era refăcut complet. De-abia aştepta reluarea campionatului. Nu îi vine să creadă ce ghinion are", a mărturisit unul dintre apropiaţii jucătorului.
“Are o accidentare la degetul mic. Aşteptăm să se întoarcă din Antalya, după care va efectua un control medical amănunţit. Abia după aceea vom vedea dacă este nevoie sau nu de o intervenţie chirurgicală”, a afirmat Ioan Horoba, directorul general al grupării medieşene.