Arbitrul Marius Avram în rolul principal.

Arbitrul Marius Avram în rolul principal.

http://stelisti.gsp.ro/uploads/modules/news/1543/avram.jpg
Echipa medieşeană a avut de suferit de pe urma arbitrajului lui Marius Avram. Gaziştii acuză neacordarea unei lovituri de la 11 metri şi iertarea de la eliminare a lui Homei, după un fault din poziţie de ultim apărător.

Aşa cum era de aşteptat, fiul vicepreşedintelui FRF-ului, Marius Avram, şi-a făcut de cap la Mediaş. Centralul i-a acordat cu greu cartonaşul galben bistriţeanului Homei, la un fault din postură de ultim apărător, la Pîrvulescu, în debutul reprizei secunde. Apoi, cu un sfert de oră înainte de finalul întâlnirii, Avram a mutat un henţ al lui Frăsinescu în afara careului, deşi decizia corectă ar fi fost penalti pentru Gaz metan.
- Galeria Mediaşului i-a cerut demisia lui Ioan Horoba, directorul general al clubului. "Lasă-ne, pleacă Horoba, ne bagi în B", i s-a strigat oficialului. "Cine mă contestă? Nişte puştani", a replicat Ioan Horoba.
- Alin Liţu a leşinat după o oră de joc în urma unui balon încasat în faţă. În cele din urmă, Liţu şi-a revenit şi a părăsit arena pe propriile picioare.