Gazul cauta un nou Pustai

Gazul cauta un nou Pustai


Reprezentantul TransGaz, principalul sponsor al formaţiei medieşene, spune că Mediaşul nu are forţa financiară necesară pentru a-şi depăşi condiţia de echipă preocupată doar să rămână în Liga I şi ştie cum va arăta cel care îl va înlocui pe actualul antrenor: tânăr şi cu poftă de performanţă.

Şefii Gazului nu i-au propus prelungirea contractului lui Cristi Pustai, care expiră la vară, şi nu exclud o despărţire de tehnician. "Acest lucru nu îl discut eu, ci conducerea executivă. Eu pot vorbi în calitate de suporter. Nu ştim încă dacă Pustai mai vrea să rămână. A crescut şi a căpătat experienţă la Mediaş şi poate doreşte să accepte o nouă provocare. Din partea clubului n-ar fi motive să ne despărţim", a spus directorul TransGaz şi vicepreşedintele clubului, Ioan Rusu.

Oficialul Mediaşului spune şi cum ar trebui să arate noul antrenor, în cazul despărţiri de Pustai. "Un antrenor aşa cum era Pustai când a preluat echipa sau cum era Sabău. Tânăr şi cu idei moderniste", afirmă Rusu, care nu crede că Gaz Metan va lupta pentru o cupă europeană nici sezonul viitor. "Nu cred că se poate mai mult de atât pentru că sponsorii au activităţi în domeniul statului, iar banii se acordă cu multă atenţie", crede Rusu.
Cristi Pustai este dorit de Fc Brasov si de o echipa din Arabia !
Nu ştim încă dacă Pustai mai vrea să rămână. Poate doreşte să accepte o nouă provocare
Ioan Rusu, vicepreşedinte Gaz Metan