95% salvati de retrogradare dupa 0-0 cu Rapid

95% salvati de retrogradare dupa 0-0 cu Rapid

Gaz Metan a terminat la egalitate meciul disputat pe teren propriu, în compania echipei Rapid Bucuresti, partida contând pentru etapa a XXXI-a Ligii I. Dupã acest rezultat, Rapid a pierdut aproape orice ºansã de a prinde Europa League, iar Gaz Metan s-a depãrtat de zona "fierbinte" a clasamentului, fiind la 5 puncte de prima pozitie retrogradabilã.

Gaz Metan Mediaş: Buchta - R. Zaharia, Fl. Lazăr, Trtovaci, Pârvulescu - Muntean, Hoban, Kubala (Todea '61), Eric de Oliveira (Bozeşan '72), Dudiţă (Galanis '76) - Silvăşan
Antrenor: Cristian Pustai.
Rapid Bucureşti: Bornescu - Săpunaru, Fernandes, Iencsi, Ciz - Matici, C. Lazăr - Şt. Grigorie, Spadacio, Herea (I. Iordache '73) - Ioniţă (Răduţă '46)
Antrenor: Ioan Andone.
Cartonaşe galbene: Pârvulescu '41 - Matici '22.
Arbitri: Radu Petrescu (central) - Cătălin Savu, Vladimir Urzică (asistenţi) - Teodora Albon (rezervă).
La meci au asistat aproximativ 4.500 de spectatori, printre care circa 100 de suporteri ai formaţiei oaspete.

Cristian Pustai : A fost un meci destul de frumos între două echipe care şi-au dorit victoria, dar care spre final şi-au dorit doar să nu piardă. După joc, mi se pare că Rapid ocupă o poziţie nemeritată. Din fericire pentru noi suntem în grafic după acest egal. Mai sunt 9 puncte în joc şi trebuie să luăm cât mai multe. În general echipele sunt obosite, ele acuză o stare de oboseală, cu aceste intermediare.

Ioan Andone: Un rezultat echitabil. Am fost două echipe obosite, s-a văzut din păcate şi nu cred că a fost un spectacol. Îmi pare rău pentru spectatori şi telespectatori pentru acest meci. Indiferent ce se va întâmpla în următoarele etape, nu cred că vom mai putea prinde Europa League. Nu ai cum să te odihneşti dacă ai meciuri multe într-un interval atât de scurt. Nu-mi pare rău că am ales Rapidul, deoarece când intri în Giuleşti simţi cum ţi se ridică părul pe tine de emoţie. Am făcut egal cu echipele aşa zis slabe şi nu putem pretinde mai mult dacă nu le putem bate. Rapidul are un lot foarte valoros. Dacă îl aveam pe Cesinha azi cred că Zaharia dormea 3 zile.