Cristi Pustai , dorit in Ghencea

Cristi Pustai , dorit in Ghencea


Preşedintele lui Gaz Metan Medias nu crede că antrenorul echipei,Cristi Pustai v-a pleca la Steaua , cum a anuntat presa de astazi .
"Nu ştiu nimic de plecarea lui Cristi Pustai la Steaua. Noi vrem să continuăm cu el. Contractul lui expiră la 1 iulie, dar miercuri, cel târziu joi, se întruneşte Consiliul de Administraţie şi vom vedea ce se întâmplă. Eu l-am sfătuit să mai rămână cel puţin 1 an la Medias. Este un antrenor foarte inteligent, muncitor, nu cred că se va lăsa ademenit la Bucureşti. E un băiat puternic, nu se lasă călcat în picioare de nimeni, este calculat, bine educat. Nu am căutat niciun alt antrenor, sunt convins că Pustai va rămâne la Gaz Metan. El mi-a spus că este căutat, dar nu a spus exact de ce echipe", a declarat Ioan Horoba la Sport.ro
Ioan Horoba nu vrea să se despartă de niciun jucător, chiar dacă pe adresa clubului au sosit mai multe oferte.

"Nu suntem dispuşi să ne despărţim de niciun jucător în această vară. Butcha a semnat prelungirea contractului pentru încă 4 ani. Nici Eric nu va pleca, chiar dacă are oferte. Vrem să întărim echipa cu încă 3-4 jucători pentru a depăşi locul 10 ocupat în această ediţie", a mai spus Horoba.