Pustai: “Nu ştiu dacă rămân la Mediaş”. Eric: “Vreau să plec la vară”. Pârvulescu:”Sper să mă transfer”

Pustai: “Nu ştiu dacă rămân la Mediaş”. Eric: “Vreau să plec la vară”. Pârvulescu:”Sper să mă transfer”

Antrenorul Cristi Pustai era fericit după egalul Gazului cu Rapidul. Pustai nu ştie dacă mai rămâne la Mediaş. La fel gândesc şi mijlocaşii Eric de Oliveira şi Paul Pârvulescu.
Tehnnicianul lui Gaz Metan Mediaş s-a arătat mulţumit de rezultatul obţinut de echipa sa în meciul de miercuri seară cu Rapid Bucureşti. “A fost un meci destul de frumos între două echipe care şi-au dorit victoria, dar care spre final şi-au dorit doar să nu piardă. După joc, mi se pare că Rapid ocupă o poziţie nemeritată. Din fericire pentru noi suntem în grafic după acest egal. Mai sunt nouă puncte în joc şi trebuie să luăm cât mai multe. În general echipele sunt obosite cu aceste etape intermediare. Nu ştiu dacă mai rămân la Mediaş. Prima opţiune pentru mine este Gaz Metan. Voi discuta probabil cu conducerea acest aspect, dar avem timp de aşa ceva. Acum mai avem 3 meciuri de disputat” a punctat Pustai.
Pârvulescu vrea mai sus
Paul Pârvulescu era şi el fericit după meci, de punctul scos de Mediaş, dar mai ales de faptul că Gazul este la un pas mic de a se salva şi matematic de retrogradarea în liga 2. “Este un punct important acesta cu Rapid. Păcat că nu am învins. Nu ştiu dacă sezonul viitor o să joc tot aici. Sper să prind o ofertă bună poate în afară şi să plec. Dacă nu rămân la Mediaş. Aici e casa mea” a punctat micuţul fotbalist.