Todea isi va prelungii contractul

Todea isi va prelungii contractul


Todea va mai evolua cel puţin doi ani la Gaz. Pustai are şanse mari să îl antreneze în continuare
Mijlocaşul Cristi Todea (31 de ani) a fost transferat gratis în ianuarie 2009 de medieşeni, după ce angajamentul acestuia cu UTA a ajuns la final. "Dulăul" semnase atunci pe un an şi jumătate şi s-a impus fără probleme la Gaz, acolo unde a ajuns să fie şi căpitanul echipei. Şefii i-au propus deja prelungirea contractului, iar cele două părţi au ajuns la un acord de principiu. "Totul este în regulă, am bătut palma cu Todea pentru a continua colaborarea, se lucrează la acte. Probabil săptămâna viitoare vom semna şi prelungirea. Va mai rămâne cel puţin doi ani la noi", a declarat preşedintele Corin Cindrea.

Şanse mari şi pentru Pustai

Dacă cu Todea au ajuns deja la un acord, situaţia lui Pustai încă nu este în totalitate lămurită, însă cele două părţi înclină să colaboreze în continuare. "Am avut zilele trecute o discuţie de principiu cu Cristi Pustai, i-am spus că el este prima variantă pentru noi, a zis că şi el vrea să mai colaborăm. Săptămâna viitoare vom discuta şi condiţiile salariale, şi planul de achiziţii. Sper să ajungem la un acord", a mai spus Cindrea.

28 de partide a jucat Todea pentru Gaz în acest sezon, fiind integralist în 22 dintre ele.

Mediaşul vrea şi un portar campion

Gazul vrea să îl împrumute sau să îl cumpere pentru minimum două sezoane pe Rade Veljovic de la CFR, care a jucat în acest sezon la Alba. O altă ţintă din Gruia este un portar, în condiţiile în care împrumutul lui Vâtcă de la Steaua expiră la vară. "Suntem în relaţii bune cu CFR. Îl vrem pe Veljovic, dar să vedem dacă îl dau. Avem nevoie şi de un portar, dacă se va ivi să putem lua unul de la Cluj, ar fi bine pentru noi", a mai zis Cindrea.