Gaz Metan s-a reunit!

Gaz Metan s-a reunit!



http://www.oradesibiu.ro/wp-content/gallery/reunire-gaz-metan/reunire-2.jpg


Meiaşul a avut prezenţi la reunirea de luni dimineaţă un număr de 26 de fotbalişti. Dudiţă, Lazăr şi Buzean ajung zilele viitoare la echipă. Vâtcă nu a fost la primul antrenament.
Gazul a sunat adunarea luni dimineaţă la stadionul Municipal, acolo unde antrenorul Cristi Pustai s-a reîntâlnit cu jucătorii cu care a încheiat ediţia trecută de campionat pe un onorabil loc 10 în liga 1. Doar 26 de jucători au fost la primul antrenament, Lazăr fiind învoit pentru că abia s-a căsătorit, iar Dudiţă şi Buzean, au fost învoiţi pentru încă câteva zile. Altfel la Mediaş sosesc zilele viitoare mai mulţi jucători din Spania, Franţa şi Albania în probe.
Medieşenii fac următoarele două săptămâni pregătire centralizată la stadionul echipei, după care se va merge în Ungaria pentru un cantonament în care sunt programate mai multe meciuri de pregătire. „Jucăm în 30 iunie un meci de verificare cu campioana Ungariei, după care în 3 iulie vom juca o partidă cu Honved Budapesta. Pe 4 iulie evoluăm împotriva unei echipe din Grecia, iar în 6 şi 8 iulie mai sunt programate însă două meciuri” a explicat luni antrenorul Cristi Pustai.

Lotul prezent la reunire:
Portari: Milos Buchta, Razvan Pleşca
Fundaşi: Karel Kratochvil, Florin Nohai, Jarko Markovici,Marko Marovici, Akaky Khubutia ,Jasmin Trtovaci, Doru Buican
Mijlocaşi: A. Munteanu, P. Pîrvulescu, Eric de Oliveira , C. Todea,Michal Kubala, R. Zaharia, Jaroslav Prekop, Ovidiu Hoban, Florin Sabou, Dan Bozeşan, Ionut Hlinca Atacanţi: Alin Liţu, Vasilios Gallanis, Cristian Silvăşan, Cristian Cigan
Absenţi: Ionut Buzean ,Florin Lazar , Doru Dudita (învoiţi)