Pustai: ”Sper ca Gaz Metan să debuteze cu o victorie cu Brănești”

Pustai: ”Sper ca Gaz Metan să debuteze cu o victorie cu Brănești”


Antrenorul Mediașului crede că echipa sa are maturitatea de a debuta cu dreptul în noua ediție de campionat în meciul pe care Gazul îl joacă luni la Buzau.

Cristi Pustai a mărturisit la prima conferință de presă oficială din noul sezon 2010 – 2011 al ligii 1 de fotbal, că mizează pe o mobilizare a echipei sale, pentru a învinge la Buzău, acolo unde Gazul va juca împotriva nou promovatei, Victoria Brănești. ”Sper că noul sezon va fi la fel de bun ca cel trecut și la care nu ne mai gândim prea mult. Faptul că jucăm cu Victoria Brănești o nou promovată ar putea însemna un început bun pentru noi, dar nu trebuie să uităm că o nouă promovată vine cu mult avânt și trebuie să privim acest meci cu multă seriozitate. Să sperăm că avem suficientă maturitate și valoare ca să facem față oricărui adversar din liga 1 și să sper să avem constanță în jocuri”

Așteptări mari de la jucătorii noi

Tehnicianul Medieașului a mai spus vineri că are mari așteptări din partea celor pe care Gazul i-a adus la echipă în aceeastă vară. ”Avem cinci jucători noi, respectiv Pleșca în poartă, apoi ne-am întărit mijlocul terenului prin aducerea lui Prekop, Miclea și Raul del Campo, de la care am mari așteptări pentru că a jucat și în prima ligă din Spania. În fine în atac sper să nu mai avem probleme prin aducerea lui Aganovic” a mai spus Pustai.