Eric duce Mediasul pe primul loc !

Eric duce Mediasul pe primul loc !

Eric de Oliveira a marcat din nou pentru Gaz Metan Medias, formatia ardeleana impunandu-se cu scorul de 2-0 in fata Astrei Ploiesti.
Ambele goluri ale mediesenilor au venit de la mijlocasul Eric de Oliveira, brazilianul urcand la cota 6 in acest campionat, desi a evoluat doar in 3 meciuri pana in acest moment.

Astralii au inceput in forta meciul, Claudiu Tudor ratand o buna ocazie in minutul 3, cand sutul sau a trecut de putin pe langa poarta lui Plesca. Eric si-a inceput recitalul in minutul 17, atunci cand a fost agatat in careu de portarul Ebede si a transformat penalty-ul usor acordat de arbitrul Radu Petrescu. Dinu putea restabili egalitatea pana la pauza, insa portarul mediesenilor, Razvan Plesca, s-a interpus la cele doua suturi trimise de jucatorul ploiestean.

Desi au atacat in partea secunda mai mult, ploiestenii nu au reusit sa egaleze, ba mai mult, au mai incasat un gol ('73) de la acelasi Eric, acesta reluand din 10 metri pe langa Ebede, dupa ce mai ratase o ocazie cu 10 minute inainte de aceasta faza. Atacurile Astrei se intensifica, insa nimic nu se mai intampla pana la final, iar mediesenii inving si urca pe pozitia intai in prima liga.

Astra Ploiesti - Gaz Metan Medias 0-2 (0-1)
Stadion:
Astra (Ploiesti) | Spectatori: 5.000
A marcat: Eric de Oliveira '17 - pen., '84
Cartonase galbene: Ebede '17, V.Dinu '37, Mihalache '68.

Astra: Ebede - Matel, Mihalache, Rohat, V.Sandu - Stratila, Bornosuzov, Seto ('65 Fatai), V.Dinu - Lukacs ('53 Mihalcea), Cl.Tudor ('58 Popara).
Rezerve: G.Popa, M.Florea, N'Ogo, Craciun.
Antrenor: Mihai Stoichita.

Gaz Metan Medias: Plesca - Trtovac, Fl.Lazar, Akaki, Marovici - A.Munteanu ('63 Zaharia), Todea, Hoban, Pirvulescu - Aganovici ('87 Litu), Eric ('85 Kubala).
Rezerve: Portnojs, R.Miclea, Prekop, Batin.
Antrenor: Cristian Pustai.