GAZ METAN 0 - 1 Rapid Bucuresti

GAZ METAN 0 - 1 Rapid Bucuresti

VIDEO / Vezi AICI rezumatul partidei de la Sibiu, dintre Gaz Metan şi Rapid

Rapid Bucuresti a invins in deplasare cu scorul de 1-0 pe Gaz Metan Medias, dupa un meci nervos, cu multe faze de poarta si trei cartonase rosii!


Startul de joc a fost un destul de calm, insa mediesenii au avut prima sansa in minutul 5, Kubala obligandu-l pe Bornescu sa se intinda pentru a prinde un sut puternic, la firul ierbii, expediat de la 25 de metri, pozitie perpendiculara pe poarta. In ciuda faptului ca ofensiva rapidista nu a evoluat la parametri maximi in debutul de sezon, Sumudica a insistat pe sistemul cu un singur varf, Cassio inlocuindu- pe Sburlea, insa nici asa rapidistii nu au fost periculosi in ofensiva, mediesenii fiind foarte aproape sa marcheze in minutul 19, cand Aganovic a reluat slab din 3 metri, in plasa laterala dupa o greseala a lui Bornescu. Greseala lui Marcos Antonio il pune in postura de singur cu portarul pe Aganovic, dar Bornescu arata de ce isi doreste sa ramana la Rapid si il blocheaza in-extremis pe atacantul mediesean ('32). Rapidul da replica prin Cassio, iar atacantul brazilian devine eroul negativ al partidei cand il tinteste pe Plesca din 2 metri dupa o centrare perfecta a lui Herea ('36). Gazul are sansa de a intra in avantaj la cabine, dar golgeterul Eric ia la tinta bara cu o lovitura libera de la 20 de metri ('45+1), iar scorul dupa prima repriza era 0-0.

Rapidul incepe sa preseze, avand din ce in ce mai multe mingi jucate in careul mediesean, iar Sumudica pluseaza prin introducerea lui Sburlea, care ar fi trebuit sa ajute in cauza Rapidului pentru victorie. Giulestenii insista cu centrari plouate in careul gazdelor, iar la o astfel de faza Kubala comite hent, Herea transformand fara probleme penalty-ul corect acordat de Hategan. Herea este eliminat pentru cumul de cartonase in minutul 69, iar Rapidul incearca sa apere rezultatul, lovind pe contraatac, Raduta ratand din 5 metri dupa o faza superba. Nervii mediesenilor ii tradeaza, iar Aganovic este si el eliminat, consfiintind o infrangere pentru Gaz Metan, prima din acest sezon.

Gaz Metan Medias - Rapid Bucuresti 0-1 (0-0) Stadion: Municipal (Sibiu) | Spectatori: 5000. Au marcat: Herea '66 - pen. Cartonase galbene: Buzean '58, Kubala '60, Trtovac '68, Aganovici '70, '90 / Herea '50, '69, M.Constantin '70, Glauber '79, Sburlea '82, '90+2 Cartonase rosii: Aganovici '90 / Herea '69, Sburlea '90+2
Gaz Metan Medias: Plesca - Trtovac, Fl.Lazar, Akaki, Buzean ('77 Silvasan) - A.Muntean, Kubala ('67 Del Campo), Hoban, Pirvulescu ('27 Dudita) - Eric - Aganovic.
Rezerve: Vitca, R.Zaharia, R.Miclea, Bozesan..
Antrenor: Cristian Pustai.

Rapid: Bornescu - Rui Duarte, M.Constantin, Marcos Antonio, Bozovici - M.Roman ('60 Sburlea), C.Lazar, N.Grigore, Herea - Spadacio ('86 Raduta) - Cassio ('71 Glauber).
Rezerve: Straton, Ezequias, Grigorie, Dobroiu.
Antrenor: Marius Sumudica.