Gazul se teme de atacul lui Sportul Studenţesc

Gazul se teme de atacul lui Sportul Studenţesc


Medieşenii recunosc că bucureştenii au o grupare ofensivă. Antrenorul Pustai vrea atenţie din partea jucătorilor săi. Hoban promite că echipa va juca bine.

Cristi Pustai a făcut într-un minut o radiografie exactă a echipei pe care Mediaşul o întâlneşte duminică după amiază pe stadionul „Municipal” din Sibiu. „O echipă frumoasă a acestui campionat, care joacă spectaculos şi care a marcat şapte goluri. Asta este Sportul Studenţesc. Se anunţă un meci frumos şi să sperăm că nu vom fi superficiali şi vom fi atenţi pentru că orice punct contează. Au jucători buni de la mijloc în sus. Curelea, Bălan şi Varga sut extrem de periculoşi”, a spus Pustai în conferinţa de presă de dinaintea partidei. Mediaşul nu poate conta pe

Buchta şi Raoul, dar încă doi jucători au probleme medicale. „Markovici s-a accidentat la ultimul antrenament, dar şi Aganovic are ceva probleme. Sper să se rezolve până la ora meciului”, a mai spus Pustai.

Hoban: „Sportul joacă ofensiv”

Mijlocaşul Ovidiu Hoban a fost şi el prezent la conferinţa de presă de vineri. Acesta crede că el şi coechipierii pot să obţină punctele puse în joc în faţa celor de la Sportul. 2Va fi un meci foarte greu pentru că Sportul e o echipă ofensivă. Dacă vom fi conectaţi la miza meciului, cred că putem învinge şi să luăm toate cele trei puncte. Noi suntem omogeni şi vrem să arătăm că merităm un loc mai bun în clasament. Noi ne dorim să jucăm cât mai bine şi să avem rezultate, pentru că de aceea intrăm în teren”, a declarat Hoban.