Horoba: "Cu Rapidul, pronostic 1 solist"

Horoba: "Cu Rapidul, pronostic 1 solist"


Directorul general al Gazului metan, Ioan Horoba, susţine că e mulţumit cu punctul obţinut în faţa "pandurilor" şi că absenţa lui Todea din meciul cu Rapid nu se va resimţi, considerând că antrenorul are destule soluţii pe acel post. Totodată, Horoba e gata să joace la pariuri 1 solist la meciul Gaz metan - Rapid, de vineri, ora 18.00, de pe "Municipalul" din Parcul Sub Arini.
- Domnule Horoba, cum vi s-a părut meciul de la Tg. Jiu?
- Multă lume se aştepta să câştigăm din nou, dar eu unul sunt de părere că trebuie să ne mulţumim şi cu acest rezultat de egalitate. Este încă un punct în clasament. După 5 etape suntem neînvinşi în campionat. Oare câţi se gândeau că o să avem un aşa debut de sezon reuşit? Am întâlnit o echipă care avea nevoie disperată de puncte. Am avut unele momente bune în joc, dar n-am reuşit să speculăm slăbiciunile adversarului.
- Cu Rapidul va trebui să jucaţi fără Todea. Cât înseamnă această pierdere?
- Todea a luat foarte uşor acest cartonaş galben. Aveam mare nevoie de el contra giuleştenilor, pentru că se pricepe de minune să distrugă construcţia adversarului. Este o pierdere mare, dar am convingerea că antrenorul Cristi Pustai va găsi soluţia pentru ca absenţa căpitanului să nu se facă simţită. Avem un lot valoros, antrenorul are de unde alege înlocuitorul ideal pentru Todea, în acest meci cu Rapidul.
- Rămâne Gazul metan neînvins şi după jocul cu Rapid?
- Mai mult, dau drept pronostic 1 solist. Am arătat, în aceste prime 5 meciuri de campionat, că Gazul metan are o cu totul altă faţă. Suntem pe un drum bun. Deci, cu Rapidul, o nouă victorie. Sunt convins de asta.
- CARE E PRONOSTICUL TAU ?