Pustai: "Nu mă interesează fotoliul de lider"

Pustai: "Nu mă interesează fotoliul de lider"


Antrenorul Cristi Pustai s-a declarat mulţumit, sâmbătă seară, de evoluţia echipei sale, Gaz Metan Mediaş, în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 0-0, apreciind că pe ardeleni nu-i interesează să fie lideri, ci să joace bine.

"A fost un meci dificil pentru noi, ştiam Pandurii şi cunosc bine şi pe antrenorul Ionuţ Badea cu care m-am mai duelat şi cu alte ocazii. Am fost şi colegi dar acum ne-am anihilat reciproc. El a început mai greu aici, a avut şi un program destul de greu, a avut meciul cu Urziceni şi până la urmă a fost gol valabil acolo deci e o echipă care ar fi putut să aibă mai multe puncte la ora actuală.
Dar noi ne-am făcut datoria şi am încercat să obţinem victoria, în condiţiile în care am reuşit şi un punct suntem mulţumiţi. Poate că e mai bine pentru noi că nu mai venim din fotoliul de lider şi să abordăm meciul viitor dintr-o altă postură. Oricum nu ne interesează prea mult fotoliul de lider ci ne interesează să jucăm la fel de bine ca până acum şi se pare că suntem pe o linie bună", a spus Pustai.

Tehnicianul speră ca echipa sa să obţină pe viitor trei puncte şi în deplasare. "Eu sper ca pe viitor să obţinem trei puncte şi în deplasare pentru că suntem o echipă care joacă organizat şi are un contraatac tăios dar din păcate azi nu am reuşit să ne creem ocazii de joc. Ne temeam de Pandurii şi ne temem de orice echipă adversă. Pe toţi îi respectăm dar nu de tot din cale afară pentru că şi noi ne prezentăm la jocuri şi vrem să batem", adăugat Pustai.