Pustai şi Pîrvulescu anunţă că Gazul nu se teme de Rapid

Pustai şi Pîrvulescu anunţă că Gazul nu se teme de Rapid


Tehnicianul lui Gaz Metan nu poate miza pe Buchta, Markovici şi Todea la meciul de vineri după amiază de pe Municipalul din Sibiu.

În conferinţa de presă de dinaintea meciului de vineri, pe care Gaz Metan îl dispută la Sibiu cu Rapidul, antrenorul Cristi Pustai a mărturisit că speră ca medieşenii săi să repete evoluţiile excelente din acest început de campionat şi să aducă cele 3 puncte puse în joc în buzunarul Mediaşului. „Întâlnim una din cele mai bune echipe ale campionatului şi care s-a întărit cu jucători foarte buni. Rapid e o echipă ce joacă organizat, dar asta nu înseamnă că noi nu reprezentăm o echipă puternică. Am avut evoluţii foarte bune şi sper că vineri la Sibiu să repetăm evoluţiile bune şi să învingem. Din păcate pentru noi Buchta şi Markovici lipsesc în continuare, iar Todea este suspendat”

Prâvulescu: „Nu ne temem de Rapid”

Mijlocaşul Paul Pârvulescu crede şi el în şansa echipei sale şi vrea să îl ajute pe Eric să dea un gol în poarta giuleştenilor. „Atmosfera la echipă este foarte bună. Chiar dacă Rapid este o echipă foarte bună, sper să nu reuşească să treacă de noi. Îmi doresc să câştigăm şi aş vrea ca Eric să reuşească să înscrie un gol. Până la urmă nu contează cine marchează. Important este să câştigăm”, a spus Pârvulescu.