Pîrvulescu, bătut de şeful Jandarmeriei din Tg. Mureş

Pîrvulescu, bătut de şeful Jandarmeriei din Tg. Mureş



Jucătorul Gazului a fost luat la pumni şi la picioare chiar de şeful dispozitivului de pază de la stadionul din Targu Mures şi de şeful dispozitivului de jandarmi, în tunelul ce ducea la vestiare.

În România până şi fotbaliştii cad pradă exesului de zel al forţelor de ordine. Se întâmplă la Târgu Mureş, în 2010, la un meci de Liga I. Imediat după ce a fost eliminat, Paul Pârvulescu a mers spre vestiare, dar acolo a avut "meci" cu şeful firmei de pază de la stadion, supărat pe faptul că fotbalistul a comentat decizia arbitrului. Cel care trebuia să asigure ordinea, a început să-l injure pe fotbalist şi n-a durat mult până ce l-a lovit cu piciorul în zona capului. Au urmat câteva îmbrânceli şi înjurături şi apoi alţi pumni veniţi de la şeful Jandarmeriei, după spusele jucătorului.

''Sînt absolut şocat. Un individ, care mi se pare că e şeful pazei, m-a îmbrîncit de două ori, apoi mi-a pus mîna în gît şi m-a înjurat de toate neamurile. A vrut să intre peste mine şi în vestiar. Jandarmii erau acolo, dar nu au intervenit", a spus, extrem de supărat jucătorul, care vrea să depună plîngere la Poliţie ", a povestit incidentul Pârvulescu.

Observatorul jocului a notat în raport incidentele şi FCM Târgu Mureş ar putea fi penalizată cu suspendarea terenului!

O parte din acest incident a fost vazut si in Direct , in timpul partidei .