Un egal ....bunicel !

Un egal ....bunicel !


Remiza fara goluri intre FC Brasov si Gaz Metan Medias, intr-o disputa din etapa a IX-a a Ligii I.

FC Braşov şi Gaz Metan au arătat un echilibru perfect în partida disputată sub Tîmpa. Golgeterul Mediaşului nu a continuat meciurile bune din etapele trecut şi echipa sa nu a mai contat în atac la fel ca în meciurile cu Sportul, Brăneşti sau Timişoara.


Elevii lui Daniel Isăilă au pornit în atac şi au încercat de mai multe ori careul medieşean, dar fundaşii centrali şi portarul Pleşca nu au arătat nici o fisură în zidul creat în faţa porţii. Ştiau una şi bună! E foarte bun un punct pe terenul Braşovului. Planul B al braşovenilor a fost să încerce şuturile de la distanţă, dar execuţiile lor au rivalizat cu nişte lovitură de pedepsă, foarte bune, dar la rugby, nu la fotbal.

Simţind pericolul, profesorul Pustai a pus un semn de "mai mic" între 1 punct şi victorie, şi a dat semnalul de a urca linia defensivă spre mijlocul terenului. Drept urmare, Gazul a început să conteze la poarta lui Marc. Eric centrează, Marc respinge. Hoban trimite şi el de la distanţă, dar şutul său l-a lovit pe Răzvan Lucescu, dar nu pe selecţioner, ci bannerele din spatele porţii lui Marc.

În partea secundă nu s-a schimbat nimic, înafară de porţi. Scenariul a fost respectat de ambele echipe şi portarii celor două combatante au răspuns doar unor şuturi anemice, de la distanţa.

FC Braşov: Marc - Voicu, Majernik, Oros, Cr. Ionescu - Williams, Ilyeş, Martinovici, Chipciu - Hadnagy, Lamine

Rezerve: Kajcsa, Bălaşa, Mateiu, Dedu, Bădoi, Năstăsie, V. Badea

Gaz Metan: Pleşca - Zaharia, Lazăr, Akaki, Hoban - Al. Munteanu, Bozeşan, C. Todea, Pîrvulescu - Eric, Aganovici

Rezerve: Vîtcă, Trtovac, Buzean, Liţu, Dudiţă, R. Martin, Miclea.

"A fost un joc frumos, chiar dacă s-a terminat 0-0. Ştim că vom întâlni o echipă omogenă, care deşi a pierdut mulţi jucători rămâne agresivă. Consider că nu am reuşit mai mult pentru că nu am îndrăznit să speculăm greşelile adversarilor şi să-i suprindem pe contraatct. Am demonstrat că Gaz Metan este o nucă tare pentru orice echipă. Am reuşit în sfârşit să luăm un punct de la Braşov şi de acum înainte sper să stricăm tradiţia. Cât despre cupele europene, e o pălărie prea mare pentru Gaz Metan, dar dacă vom ajunge acolo, normal că nu ne vom da la o parte", a comentat Pustai.