Cu un Eric nu se face primavara !

Cu un Eric nu se face primavara !




Gaz Metan Medias obtine al doilea '0-0' consecutiv !

Eric de Oliveira a incercat sa bata de unul singur pe FC Vaslui, insa Gaz Metan Medias nu a scos decat o remiza alba din duelul cu echipa lui Lopez Caro.


Golgeterul mediesenilor, Eric de Oliveira, ramane cel mai periculos om al gazdelor, iar Kuciak este nevoit sa isi salveze echipa in doua randuri la suturile brazilianului, in minutele 3 si 7 ale partidei. Acelasi Eric tinteste vinclul vasluian cu o lovitura libera de la 25 de metri ('28), insa moldovenii par incapabili sa dea o replica pe masura echipei gazda, fiind parca multumiti cu egalul inscris pe tabela. Pana la pauza nu s-a mai intamplat nimic si cele doua echipe au intrat la cabine la egalitate, scor 0-0. Mediasul ramane periculoasa si Eric mai poate deschide o data scorul, insa este blocat de Kuciak, care a scos de sub bara sutul brazilianului ('58). Brazilianul Gazului este un adevarat argint viu si portarul slovac al Vasluiului este nevoit sa mai intervina inca o data ('65) la sutul sau. Jocul incepe sa scada, ritmul fiind unul slab, cele doua echipe parand multumite cu rezultatul inscris pe tabela de marcaj. Eric mai suteaza o data din lovitura libera de la 25 de metri, insa balonul nu gaseste tinta ('90+2), iar jocul se incheie la egalitate, 0-0, dupa un meci slab, fara prea multe faze de poarta, in care Eric de Oliveira a incercat de unul singur sa bata Vasluiul.

"E un rezultat care ne produce o uşoară urmă de insactifacţie. Puteam să învingem, am avut şi o bară, dar până la urmă este un punct obţinut contra unei echipe care vrea titlul. E greu când nu ai un atacant incisiv, trebuie răbdare şi timp. Cred că trebuie să căutăm un jucător bun care să vină în iarnă la Mediaş. Se încheie o perioadă frumoasă la Sibiu, aş fi vrut să ne despărţim de acest public cu o victorie", a declarat Pustai.


Gaz Metan Medias - FC Vaslui 0-0
Stadion:
Municipal (Sibiu) | Spectatori: 3.000
Cartonase galbene: Cinu '90+1
Cartonase rosii: -.

Gaz Metan Medias:
Pleşca - R. Zaharia, Fl. Lazăr, Akaki, Trtovac - Al. Munteanu, Cr. Todea, Hoban ('65 Buzean), Pîrvulescu - Eric, Liţu ('88 R.Martin). Rezerve: Vîtcă, Bozeşan, Silvăşan, R. Miclea, Dudiţă.
Antrenor: Cristian Pustai.

FC Vaslui: Kuciak - Campano ('80 Burdujan), Cînu, Farkas, Hugo Luz - Milanov, Genchev, Wesley, Milisavljevici - Adailton, Pouga ('75 Bello).
Rezerve: Cerniauskas, Rivas, Ad.Gheorghiu, Bălace, R. Costin
Antrenor: Juan Ramon Lopez Caro.

-ACESTA A FOST ULTIMUL MECI PE CARE GAZ METAN LA DISPUTAT LA SIBIU ! MULTUMIM SIBIU