Todea aduce VICTORIA

Todea aduce VICTORIA

În minutul 90+1, Todea deschide scorul cu un şut din centrul careului.
Capitanul Todea a adus victoria Gazului in minutul 91, la capatul unui joc extrem de slab, fara faze importante de poarta.

Mediesenii aveau un start de sezon nesperat de bun, ocupand pozitia a cincea in clasamentul Ligii I si veneau cu un moral bun la Urziceni, acolo unde formatia locala cauta sa-si continue metamorfoza, din “Cenusareasa” anuntata a Ligii I, intr-una dintre formatiile care pot pune probleme oricui.

Ce a urmat a fost insa un joc foarte incalcit, cu numeroase greseli tehnice, in care niciuna dintre echipe nu a pus cu adevarat probleme la poarta cealalta in primele 45 de minute. Gazul a dominat insa, incercand sa arunce mingi pe MVP-ul echipei, Eric de Oliveira, fara ca brazilianul sa fie gasit in pozitie decisiva. Ialomitenii s-au multumit sa se apere, incercand sa dea lovitura decisive pe contraatac, astfel ca prima repriza s-a incheiat nedecis, scor 0-0.

Nici repriza a doua nu a excelat in faze de poarta, Cernea si Plesca nefiind solicitati de cele doua echipe care s-au gandit mai intai la defensiva, ambii antrenori trimitand in teren un singur varf de meserie. Singura faza cu adevarat importanta a venit in minutul 69, cand Silvasan a fost excelent blocat in careu de Musat, chiar in momentul in care varful Gazului se pregatea sa traga la poarta. Lovitura de teatru vine in minutul 91, cand capitanul Mediasului, Todea suteaza cu interiorul din centrul careului si stabileste scorul final.

Partida se incheie intr-un meleu general creat de nervozitatea lui Maftei, insa Unirea se vede invinsa, in timp ce Gazul urca momentan pe locul 3, in fata Stelei si a Rapidului.

Unirea Urziceni – Gaz Metan Medias 0-1 (0-0)
Stadion:
Tineretului (Urziceni) | Spectatori: 2.000
A marcat: Todea ‘90+1
Cartonase galbene:
Todoran ’31, Arman Karamian ’51, Rusescu ’60 / A.Muntean ’62, Hoban ’82, Todea ’85, ‘90+3
Cartonas rosu:
Todea ‘90+3

Unirea Urziceni:
Cernea - Goge, Mehmedovici, Muşat, Artiom Karamian - Arman Karamian, Semedo, Muzac, Maftei, Todoran - Rusescu
Rezerve: Balgradean, E.Nicu, Tosca, Fl.Matei, Vaduva, Lupu, Bitfoi.
Antrenor:
Octavian Grigore

Gaz Metan Medias: Pleşca - Fl. Lazăr, Akaki, Z. Markovici, Trtovac - A.Muntean (’89 R.Miclea), Hoban, Eric, Todea, Pirvulescu (’46 Litu) – Silvăşan (’79 Dudita)
Rezerve: Vitca, R.Zaharia, Kubala, Del Campo.
Antrenor:
Cristian Pustai.