Eric:Am mai multe oferte din care voi alege"

Eric:Am mai multe oferte din care voi alege"

Cel mai bine cotat jucător de la Gaz Metan Mediaş, Eric de Oliveira, spune că meciul împotriva CFR-ului va fi unul foarte dificil, chiar dacă echipa din Gruia ocupă doar locul şapte după 15 etape.

"Traversăm un moment foarte bun, suntem pe locul patru în campionat, aşa că nu cred că o victorie a noastră mai reprezintă o surpriză pentru nimeni. Am început să ne demonstrăm valoarea. Chiar dacă CFR ocupă acum abia locul 7 în clasament, trebuie să fim cu picioarele pe pământ şi să nu uităm că este echipa care a câştigat titlul sezonul trecut", a afirmat Eric.
El a dezvăluit că nu există niciun secret în ceea ce priveşte evoluţia jucătorilor, care se pregătesc exemplar, antrenorului fiindu-i foarte greu să aleagă primul 11 înaintea meciurilor.

"Secretul nostru este lotul numeros şi faptul că avem mulţi jucători de acelaşi nivel. De multe ori îi dăm bătăi de cap antrenorului când trebuie să alcătuiască primul «11», pentru că toţi jucătorii sunt aproximativ de aceeaşi valoare. Apoi, meritul pentru locul pe care îl ocupăm este doar al nostru, al întregii echipe, este munca noastră",
a mai spus Eric.

Brazilianul a vorbit şi despre situaţia sa contractuală şi a recunoscut că ar fi încântat să evolueze la o echipă precum CFR Cluj.

"Eu am contract cu Mediaşul până în iunie, voi vedea atunci ce voi alege. Am mai multe oferte, trebuie să mă gândesc bine. CFR este o echipă interesantă, nu se ştie ce va fi la vară. Cine nu şi-ar dori să joace la o formaţie precum CFR?" , a încheiat Eric.