"Lupii negri termina turul pe locul 5! Gaz Metan 1 - 0 "U" Craiova.

"Lupii negri termina turul pe locul 5! Gaz Metan 1 - 0 "U" Craiova.

http://images.gsp.ro/zoom/217876/1358-312043-alin_litu.jpg


Partida de la Medias a semanat prea putin a joc de fotbal, cel putin in prima parte,
unde ocaziile de gol de abia s-au putut numara pe degetele de la o singura mana. Pe un frig crancen in Ardeal, cele doua trupe au fost serios angajate intr-o tatonare sterila la mijlocul terenului, in debutul de joc, de prea putine ori atacantii putand fructifica mingi utile. Munteanu a ratat prima sansa a meciului in minutul 13, cand dupa o contra fulger a gazdelor, nu a gasit tinta portii lui Stanca. Zaharia si-a incercat norocul cu un sut de la distanta esuat, pentru ca Wobay sa fie blocat in plin careu, de o deposedare cruciala a lui Hoban, in ceea ce avea sa fie prima incercare ofensiva a oltenilor, in minutul 24 de abia! Piturca a sutat in plasa laterala, iar sutul lui Stoica a fost blocat in careul mic, acestea fiind ultimele cvasi-ocazii ale unui mitan cel putin slab din punct de vedere fotbalistic.

Repriza secunda a inceput un pic mai animata, gazdele incepand un forcing ofensiv deosebit, care s-a lasat cu un sut al lui Eric prins de Stanca si o faza in care Litu a fost blocat in ultima instanta decisiv de acelasi portar fost la Steaua. Pana la deschiderea scorului, putini fani ardeleni au putut urmari acelasi "spectacol" de rau augur, fotbalul lipsind practic cu desavarsire in dese perioade de timp. Noroc ca in acest meci a existat un atacant Litu, care in minutul 67 a produs deschiderea scorului, dupa ce a impins facil o minge in plasa, ulterior unei pase luminoase cu calcaiul a lui Todea.

Finalul a fost totusi incandescent, Akaki faultandu-l cu 3 minute inainte de final pe Wobay in careu, Kovacs dictand clar penalty. Gingioveanu s-a apropiat de balon, a tras slab pe stang si Vatca a aparat senzational lovitura de la punctul cu var. Nimic nu s-a mai intamplat pana la final, Craiova pierde o mare sansa a unui egal in deplasare, Gazul castiga muncit si poate meritat dupa 90 de minute de chin pe un frig crancen.





MULTUMIM COSMIN VATCA !