Pustai: "Andone mi–a spus că nu a fost penalti"!!!

Pustai: "Andone mi–a spus că nu a fost penalti"!!!


Antrenorul Gazului metan, Cristi Pustai, a mărturisit, la o zi după jocul din Ştefan cel Mare, pierdut cu 3-2, că tehnicianul lui Dinamo a spus, după meci, că nu se impunea acordarea unei lovituri de la 11 metri la duelul dintre Cristi Todea şi Andrei Cristea. "Andone mi-a zis că nu a fost penalti. Acum e prea târziu. După această partidă rămânem cu 19 puncte, asta nu e bine. Ne rupem de plutonul fruntaş. Ne trebuie neapărat o victorie, vineri, cu Gloria Bistriţa, pentru a nu ne duce şi mai mult în jos. Din nefericire, este al treilea meci în care nu terminăm 11 contra 11", a declarat Pustai.
Tehnicianul Gazului metan a mai completat că, prin felul în care a arbitrat după pauză, centralul Marian Balaci i-a iritat pe jucătorii săi. "Maniera de arbitraj a dus la iritarea jucătorilor. Ştiam că Dinamo are forţă în ultimul sfert de oră, ori noi tocmai acea perioadă am fost cu un om în minus. Noroc că l-am schimbat pe Eric, era nervos şi, cum avea deja un "galben", era posibil să îl pierdem şi pe el pentru următorul joc", a mai afirmat Cristi Pustai.
Altfel, Pustai susţine că echipa sa ar fi putut obţine mai mult din toate cele 3 meciuri pierdute în această ediţie de campionat. "Dacă stau bine să mă gândesc, cu rapid am pierdut din penalti, cu Dinamo, tot dintr-un penalti, unul discutabil, iar la Tg. Mureş cred că mai nimerit ar fi fost un rezultat de egalitate", a spus antrneorul Gazului metan.