Pustai : Multi spun ca Steaua e de nerefuzat , dar eu nu ma arunc cu capul inainte''

Pustai : Multi spun ca Steaua e de nerefuzat , dar eu nu ma arunc cu capul inainte''

Supărat după înfrângerea de acasă cu Gaz Metan Mediaş, Gigi Becali a răbufnit şi a spus că în iarnă va face curăţenie începând cu jucătorii, antrenorii şi terminând cu oamenii din conducere.

Finanţatorul Stelei a spus că se va despărţi de "Fiară" la finalul turului, dacă şansele la titlu sunt compromise.

"Nu ştie să motiveze jucătorii. Dau milioane şi te bate Mediaşul. Aşa, mai bine îl aduc pe Cristi Pustai. Sau mai bine îl luam pe Sabău. De fapt, pe ăla nu, că are religia aia" , a reacţionat Gigi Becali.

Propus pe o posibilă listă a înlocuitorilor lui Marius Lăcătuş, Cristi Pustai spune că nu ar accepta o oferă de a lucra la un club mare dacă nu există un proiect serios..

"Eu nu mă arunc cu capul înainte, de dragul de a mă duce la o echipă mare. Mulţi antrenori au spus că Steaua este de nerefuzat, dar eu aş accepta o ofertă de la un club doar în cazul unui proiect serios. Oricum, până în vară, rămân la Gaz Metan", a spus Pustai pentru Evz.

Preşedintele Gazului, Ioan Horoba, crede că deocamdată nu se pune problema ca tehnicianul să părăsească echipa din Mediaş, doar în vară existând posibilitatea ca Pustai să aleagă o altă formaţie.

"Nu cred că se pune problema ca Pustai să plece în acest moment şi nici el nu îşi doreşte. De ce să plece, să aibă de unde să se întoarcă? La vară, când i se va termina contractul cu Gaz Metan, e altceva şi mai vorbim. Ne-am dori să urcăm în clasament, dar suntem conştienţi că poziţia noastră este una conjuncturală şi mult peste posibilităţile noastre. Era de aşteptat ca CFR-ul să învingă Gloria pentru că au un lot mult mai bun.", a spus Ioan Horoba