Lițu:'Ma revansez in retur'!'

Lițu:'Ma revansez in retur'!'


Adus cu surle şi trâmbiţe de la Steaua Bucuresti, vârful de atac Alin Liţu nu s-a dovedit omul numărul 1 de gol al "lupiilor negri, menit să-l înlocuiască pe Cristiän Bud, plecat acum un an la CFR Cluj. Liţu a înscris, în tur, doar două goluri, puţin pentru un atacant. Fotbalistul promite că îşi va lua revanşa faţă de echipă şi de suporteri în primăvară.

Alin,cum e în vacanţă?
Dacă ai ştii cât de mult am aşteptat această vacanţă... Am avut un program foarte încărcat în tur, aşa că e binevenită această pauză.

Să înţeleg că te bucuri că nu s-a mai jucat şi meciul de la Timişoara...
Da, mai ales că timişorenii erau în formă, nu au pierdut niciun meci. Aşa, în februarie, poate le administrăm prima înfrângere. După perioada de pregătire, toate echipele pleacă de la acelaşi nivel, cred eu.

Cum a fost turul pentru tine?
A fost o perioadă grea pentru mine, pentru că am jucat destul de puţin. Nu prea mi-a convenit, dar e decizia antrenorului în definitiv. Pentru echipă însă, a fost un tur de campionat excelent, în care am strâns multe puncte.

Ai cam rămas dator cu golurile...
Am marcat numai două, din nefercire. Unul, cu Dinamo, n-a ajutat la nimic, pentru că am pierdut în Ştefan cel Mare. În schimb, cel cu Universitatea Craiova a adus cele 3 puncte. Trag de mine în cele două stagii de pregătire, o să mă pregătesc cât de bine pot, pentru a juca mai mult în retur şi pentru a înscrie mai multe goluri, să pot să îmi ajut echipa.

Sunteţi pe locul 5. Va aşteaptă un retur de foc. Ce pronostic dai?
Îţi dai seama că ne dorim, cu toţii, să avem parte de un retur la fel de bun. Să strângem tot vreo 30 de puncte, dacă se poate şi mai multe chiar. Va fi mai dificil decât în toamnă însă, pentru că unele echipe cu pretenţii sunt în spatele nostru şi nu cred că le convine, vor face tot posibilul să ne depăşească în clasament. Depinde noi, în primul rând, dacă ne vom menţine pe un loc fruntaş. Îmi doresc să avem un start de retur bun, la fel ca şi în tur.