Analiza lui Cristian Pustai dupa prima parte a campionatului.

Analiza lui Cristian Pustai dupa prima parte a campionatului.


Cum ati descrie acest sezon de campionat ?
Cristi Pustai: Ne aflãm la sfârsitul acestui tur plus o etapã din retur. Dacã ar fi sã tragem o linie sã facem un bilant, as spune cã am reusit sã facem un sezon foarte bun, cu un echilibru al punctelor obtinute în deplasare si pe teren propriu, pentru cã acasã am obtinut 15 puncte, iar în deplasare tot 15 puncte. Din pãcate avem si minusuri, cum ar fi cartonasele primite, multe dintre ele fãrã rost. Suntem în topul jucãtorilor cei mai penalizati, Trtovac are 7 cartonase galbene, iar Aganovic 2 rosii.

Ce stiti de ofertele pentru Eric de Oliveira si Alex Munteanu ?
C.P.: Stiam cã Eric a purtat discutii cu cei de la CFR, dar finalitatea acestor discutii nu o cunosc. Jucãtorii au plecat în vacantã, pânã în 6 ianuarie sunt liberi, iar aceste discutii cred cã au fost simple tatonãri. Am vãzut si declaratiile domnului Iancu referitoare la Alex Munteanu. Este foarte bine sã existe oferte pentru jucãtori, iar dacã va fi si în interesul clubului atunci probabil vor pleca, dar deocamdata nu este nimic cert.

Vã ganditi sã întãriti echipa în aceastã pauzã de iarnã ?
C.P.: Construim o lista în acest sens, sunt multi impresari cu oferte pentru jucãtori din tãri mai îndepãrtate, dar nu am luat si nu vom lua niciodatã jucãtori de pe DVD. Va trebui întocmim o listã cu jucãtorii mai interesanti, iar apoi îi vom chema pentru probe, cel mai probabil în cantonamentul din Antalya. Noi vom face reuniunea lotului în 6 ianuarie, vom sta pânã pe 10 ianuarie la Medias, iar apoi vom pleca o sãptãmânã la Reghin, unde vom face antrenamente fãrã minge. Apoi urmeazã ca din 11 ianuarie pânã în 4 februarie sã mergem în Antalya pentru a disputa mai multe jocuri de pregãtire.

Aveti anumiti jucãtori în vedere pentru transfer ?
C.P.: Avem câtiva jucãtori în vedere, români, dar si strãini. Deocamdatã avem nevoie de 2 jucãtori de atac, dar dacã vor pleca Alex Munteanu si Eric, vom avea nevoie mai mult ca sigur de 4 jucãtori.