Cristian Pustai a fost „Moş Crăciun” la campania „Hrăneşte un zâmbet!”

Cristian Pustai a fost „Moş Crăciun” la campania „Hrăneşte un zâmbet!”

Campania „Hrăneşte un zâmbet!” atrage tot mai mulţi medieşeni. În cursul zilei de vineri, antrenorul echipei de fotbal Gaz Metan, Cristian Pustai, a decis să ofere un mic ajutor copiilor cu probleme din oraş. La ora 11, a cumpărat dintr-unul din magazinele partenere ale campaniei, dulciuri, jucării, dar şi alte produse de sezon, pe care le-a pus în coşul pregătit de organizatorii campaniei. Cristian Pustai a spus că este normal ca şi sportivii să participe la astfel de acţiuni şi i-a îndemnat şi pe medieşeni să contribuie cu diferite produse pentru ca Sărbătorile de Iarnă să fie puţin mai fericite şi pentru copiii din familiile nevoiaşe. „Este luna decembrie, Luna Cadourilor şi ar trebui să fim puţin mai buni, ar trebui să putem să oferim zâmbete tuturor copiilor, dar mai ales celor cu probleme. Este normal ca şi noi, sportivii, să ne alăturăm acestei campanii, la care aş dori să vină cât mai mulţi oameni”, a spus antrenorul Gazului Metan.
Alături de tehnicianul Cristian Pustai, la acţiunea de vineri a participat şi Dan Negrea, antrenor în cadrul clubului Romgaz. Acesta a spus că membrii clubului au încercat să ajute cu tot ce au putut, copiii cu probleme. „Am apreciat în mod deosebit ideea acestei campanii, care are drept scop ajutorarea celor care nu au parte întotdeauna de sărbători fericite. Apreciem în mod deosebit ideea tinerilor din Consiliul Local al Tinerilor Mediaş, drept pentru care ne-am gândit că ar fi bine ca şi noi să putem ajuta cu produse care sper să le umple cât de cât masa de Sărbători acestor copii”, a precizat Negrea.
Şi reprezentanţii Poliţiei Municipale au decis să se alăture campaniei „Hrăneşte un zâmbet!”. Comisarul şef Dorin Rău, comandantul Poliţiei Mediaş ne-a spus că a participat cu mare plăcere la cumpărăturile în folosul copiilor care nu au avut parte de o soartă prea fericită. „M-am alăturat cu mare drag acestei campanii, prin care sunt ajutaţi copiii şi elevii nevoiaşi din familiile sărace. Personal, am contribuit cu dulciuri şi jucării, în aşa fel încât aceşti copii să se bucure la fel ca şi ceilalţi copii, de Sărbătorile de Iarnă”, a spus Rău.
Campania „Hrăneşte un zânbet!” a fost iniţiată de Consiliul Local al Tinerilor din Mediaş şi îşi propune sprijirea a 500 de copii proveniţi din familii nevoiaşe, din oraş şi satul aparţinător Ighişu Nou. Campania se va încheia în 22 decembrie.