Eric la schimb cu Bud ?

Eric la schimb cu Bud ?

Campioana vrea să îl aducă pe Eric de la Gaz Metan şi să-l dea la schimb pe Cristi Bud.
Mutarea e agreată de brazilianul Mediaşului, însă Bud nu ar vrea să facă un pas înapoi în carieră, deşi, din ultimele zece meciuri din campionat a jucat doar în patru, toate din postura de rezervă. În trei luni, Cristi n-a bifat decât 80 de minute pentru CFR! De la eşecul cu Tg. Mureş, 1-2 pe teren propriu în etapa a 8-a, Cristi Bud nu şi-a mai făcut loc printre titularii CFR-ului în Liga I. Ba mai mult, de aproape trei luni, atacantul băimărean de-abia a bifat patru jocuri, nereuşind însă să adune minute cât pentru un meci întreg.
Tocmai de aceea, o parte dintre oficialii campioanei au gândit un schimb cu cei de la Gaz Metan Mediaş, mai exact să-l cedeze pe Bud în contul venirii în Gruia a mijlocaşului Eric. Brazilianul, care a marcat până acum nouă goluri în campionat, ar fi încântat de pasul spre CFR. Nu de aceeaşi părere e însă şi Bud, care, potrivit apropiaţilor, nu vrea să se întoarcă la Mediaş. Atacantul, care în sezonul trecut a fost principalul marcator al CFR-ului în Liga I, vrea să lupte cel puţin până la vară pentru un loc în echipă, mai ales că şefii vor aduce un nou antrenor în această iarnă.

Mureşan s-a întâlnit luni cu Eric


Şeful ardelenilor, Iuliu Mureşan, a dat ochii luni seara cu jucătorul Gazului şi cu oficialii medieşenilor, la Bucureşti, la Gala Premiilor Fanatik, dar au evitat subiectul schimbului. "Nu am stat de vorbă cu domnul Mureşan despre ceva anume, eu am fost cu stafful echipei mele şi cu domnul antrenor", a spus Eric, la o zi după întâlnirea cu preşedintele CFR-ului.

2 goluri
a marcat Bud pentru CFR în acest sezon: unul în etapa a IV-a, cu Astra (2-2), altul în victoria din Cupă, de la Arad, cu ACU (1-0)

9 goluri a marcat Eric în acest sezon pentru Gaz Metan, fiind al doilea marcator din Liga I, la egalitate cu Herea, dar după Stancu (13 goluri)