ANCHETA - " Si Cupa si Campionatul!"

ANCHETA - " Si Cupa si Campionatul!"

Formatia de baschet, Gaz Metan Medias e lider autoritar in campionatul de baschet masculin.Cu o serie de noua victorii consecutive in campionat , si calificati in sferturile Cupei Romaniei, "lupii" reprezinta un candidat cert la cel putin un trofeu in acest an.


"Tinand cont ca suntem pe primul loc, si ca avem o echipa foarte buna cu jucatori exceptionali , cu un antrenor foarte bun , inteligent , cu siguranta vom castiga cel putin un trofeu. Dar la valoarea pe care o avem, avem sanse la mbele trofee atat Cupa si Campionatul"
, a declarat seful galeriei, Paul Plaias.

"Va fi foarte greu, ins adac ajucatoriii vor da totul pe teren , iar noi ii vm sustine meci d emeci cred ca vor castiga ambele trofee puse in joc", a declarat suporterul echipei, Cristian Szekely.

"Cred ca a venit momentul ca echipa de baschet a orasului sa aduca un troeu in vitrina clubului.Spun asta pentru c ain ultimile meciuri, da mai ales parcursul excelent din sezonul trecut, ii cam obliga la perormanta" a declarat, suporterul "Daninho".

,,Din punctul meu de vedere , echipa va castiga atat cupa cat si campionatul anul acesta , pentru ca a dovedit ca merita sa fie pe un loc cat mai bun . Atat eu cat si familia mea suntem foarte mandrii de ei ei si ii vom sustine meci de meci atat la meciurile de acasa, cat si in cele din deplasare'', a declarat , Calborean Cristina.