BOMBĂ - Eric revine la Gaz Metan! Ajunge azi în cantonamentul din Antalya!

BOMBĂ - Eric revine la Gaz Metan! Ajunge azi în cantonamentul din Antalya!

Răsturnare de situaţie în cazul Eric de Oliveira, brazilianul s-a întors ieri la Mediaş şi a acceptat să continue sub comanda lui Cristian Pustai cel puţin pînă la vară.

Desi brazilianul a bătut palma cu ucrainenii de la Karpaty Lvov, de unde urma să încaseze un salariu de patru ori mai mare (nr. 10.000 de euro), dar respectivul club nu ştia că trebuie să dea bani pentru transfer.

Eric a discutat cu preşedintele Corin Cindrea preţ de două ore şi a fost convins că riscă o suspendare dacă va continua să le forţeze mîna medieşenilor să-l lase să plece la Karpati Lvov. Eric ajunge astăzi în Antalya, în cantonamentul "lupiilor" din Antalya, şi mîine se va antrena alături de colegii săi.


"Am avut o discuţie cu Eric şi mă bucur pentru el că a înţeles că prioritar e să joace. El va pleca mâine (n.r. astăzi) dimineaţă spre Antalya. Jucătorii îl vor primi cu braţele deschise. Sper ca, în cel mai scurt timp, să se pună la punct cu pregătirea", a afirmat preşedintele Consiliului Director al "lupiilor", Corin Cindrea.

"Aş prefera să nu mai comentez plecarea mea în Ucraina, sînt bucuros că mă întorc la Gaz Metan. România e a doua mea casă. Am fost supărat săptămînile acestea, dar mi-a trecut. Tot ce am făcut a fost pentru mine şi pentru familia mea" , a declarat Eric de Oliveira.

"O să joc cel puţin pînă în vară la Mediaş şi o să dau totul pe teren. Poate o să prind un transfer şi mai bun. Sînt bucuros că o să mă întorc. Îmi place să joc la Mediaş, aici suporterii îmi sînt alături şi iubesc acest oraş. Întotdeauna m-am gindit ca o să joc la o echipă mare, şi sînt sigur că Mediaş mă va ajuta în carieră", a spus fotbalistul la sosirea în România.

/