BOMBĂ - Markovic cel mai înalt fundaș din Europa! :O

BOMBĂ - Markovic cel mai înalt fundaș din Europa! :O

Fundașul ”lupiilor” si-a revenit după accidentare.Sârbul fiind declarat de PFPO cel mai înalt fundaș din Europa.

Sârbul Zarko Markovic este cel mai înalt fundaş care a evoluat în 2010, în campionatele din Europa, conform unui studiu demografic realizat de Observatorul jucătorilor profesionişti de fotbal (PFPO).

Zarko Markovic, sârbul din defensiva Gazului metan, este cel mai înalt fundaş din Europa, conform unui studiu demografic realizat de Observatorul jucătorilor profesionişti de fotbal (PFPO) şi publicat ieri de site-ul www.eurofootplayers.com. Niciun alt apărător de la echipele de pe continent nu măsoară 2,04 metri, cât are Markovic.

Reaccidentat în meciul cu Universitatea Craiova, din ultima etapă a turului, fundaşul sârb Zarko Markovic a ratat ultimul meci oficial din 2010.

”De vreo două săptămâni am început să fac alergări şi nu am mai simţit niciun fel de durere. Cu Craiova am primit o lovitură puternică exact în locul în care am fost operat. Acum sunt OK şi îmi doresc ca, în noul an, să nu mai am parte de vreo accidentare. 2010 nu a fost tocmai un an bun pentru mine, dar sper ca, în noul an, să mă descurc mult mai bine, să fiu lipsit de accidentări", a declarat, Markovic.