EXCLUSIV - Prima victorie din Antalya! Gaz Metan 2-1 Qarabaq

EXCLUSIV - Prima victorie din Antalya! Gaz Metan 2-1 Qarabaq

Gaz Metan Mediaş a obtinut prima victorie din cantonamentul din Antalya.

In această după amiază Gaz Metan Mediaş și-a trecut în cont prima victorie din acest an, victime fiind azerii de la Qarabaq. Medieșenii au învins cu scorul de 2-1, reușitele aparținând lui Trtovac și Hjelm (foto).

Iată primul unsprezece trimis de Cristian Pustai pentru acest meci amical:

Vâtcă- Trtovac, Lazăr, Markovic, Buzean , Dudiţă , Bozeşan, Todea, Pârvulescu, Aganovic si Hjelm.

Medieşenii au marcat primul gol al partidei în minutul 8, prin Trtovac, care a reluat cu capul, din 9 metri, o lovitură de la colţul terenului

Finlandezul Hjelm, aflat în probe la Mediaş, a înscris al doilea gol al Gazului, în minutul 41, după ce a rămas singur cu portarul azer.

Ultimul dintre marcatori este un finlandez în vârstă de 23 ani, atacant de la Tampere United, unde este antrenat de tatăl său, Ari Hjelm, unul dintre cei mai longevivi tehnicieni din Europa. În cei doi ani, de când evoluează în prima liga finlandeză, acesta a reușit 17 goluri, chiar dacă fizicul său nu prea îl avantajează. Jonne are 1,75 m și doar 65 de kg. Cu toate acestea, el s-a dovedit a fi un vârf de atac bătăios și tehnic, care se pare că l-a impresionat pe antrenorul principal al medieșenilor. În probe se mai află sârbul Vukadinovic, precum și italianul Sandro.

"A fost un meci destul de greu contra unui adversar bun dar incet, incet incepem si noi sa arătăm a echipa de pe locu' 5.Meciurile amicale nu prea contează rezultatele, important e ca echipa sa crească de la meci la meci iar la începutul campionatului să fim in cea mai buna formă" , a declarat in exclusivitate pentru Medieseni.info, mijlocasul "lupiilor" Paul Pârvulescu.

Paul Pârvulescu a comentat si despre zvonul precum ca filandezul Jonne
Hjelm este la un pas de a semna cu echipa antrenata de Cristian Pustai , Gaz Metan Medias."Noi ne dorim ca orice jucator care o sa semneze cu noi sa ne ajute pe viitor"

Iată ce amicale mai are Gaz Metan Mediaş în cantonamentul din Antalya:

NK Istra 1961 din Croaţia (1 februarie 15.45),
FC Zhetysu din Kazakhstan, (3 februarie 16.00)
Andijon din Uzbekistan (6 februarie 15.30)
Slovan Bratislava din Slovacia (10 februarie 15.00).

Articol realizat de :Chiţanu Edy
/