EXCLUSIV - F.Bratu: ”Imi voi încheia cariera la Mediaș!”

Gaz Metan Mediaș contează deja pe piaţa transferurilor din Liga I după ce l-a convins pe atacantul dinamovist Florin Bratu să semneze pe doi ani şi jumătate. Munca de convingere a ardelenilor nu a fost deloc uşoară

Visul participării istorice al ”lupiilor negri” în Europa League l-a deturnat pe Florin Bratu din drumul spre FC Vaslui sau Astra Ploiești.

"Am semnat pe doi ani şi jumătate deoarece am planuri pe termen lung cu acest club", e promisiunea atacantului faţă de colegi şi suporteri din cantonamentul de la Sovata.

"E motiv de mândrie şi responsabilitate. Credem mult Bratu şi suntem siguri că va aduce un plus vestiarului", a declarat tehnicianul ”lupiilor”, Cristian Pustai.

Ştie că toţi ochii sunt pe el dar face o declaţie de dragoste fanilor şi colegilor săi. "Nu mi-am propus un număr de goluri sau un număr de puncte. Eu spun să o luăm meci cu meci, să adunăm cât mai multe puncte, iar la finalul sezonului să tragem linie. Am semnat cu Gazul deoarece am planuri pe termen lung cu acest club. E foarte probabil să îmi închei aici cariera", spune fotbalistul trecut şi prin curtea lui Galatasaray, Nantes sau Valenciennes.

2 comentarii:

  1. Bratule mincinos mai esti! Lasa-ne!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba nu vb aiuria lasa omul sa joace apoi vb....... aiuria de el poate chiar va face treaba la gazu. hai gazu hai baieti si la dusmani sa ne suga castravetiiiiii

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.